Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9429218,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    ПРЕДСТАВЛЯЄМО! Наші бази практики

     

    Ресторан «Tsarsky» - це ресторан преміум класу,

    який розмістився на вулиці Старонаводницькій 13 Б у Печерському районі м.Києва,

    входить до складу спортивно-розважального комплексу «TSARSKY CITY RESORT».


     


    Ресторан являє собою лаунж-простір, де в даний час працює бар ресторан, а вночі в закладі проходять музичні та танцювальні вечірки.

     

    Інтер’єр ресторану вишуканий і гармонійний. Меню ресторану містить широкий вибір авторських страв європейської, французької, італійської, азіатської кухонь.

     

    Акцент меню зроблено на здоровому харчуванні. Гостям подають закуски, салати, роли,суші, сашимі, гарніри, основні страви, десерти.


    Кухня ресторану оснащена професійним устаткуванням, яке включає: механічне, немеханічне, холодильне, теплове обладнання.


     

    Особливості закладу:

    • Меню англійською
    • Парковка
    • Їжа на винос
    • Wi-Fi
    • Приймаються кредитні карти
    • Дитяче меню
    • Сніданок
    • Діджей
    • Караоке

     

    В ресторані «TSARSKY» проводиться практичне навчання студентів нашого коледжу ( Коледж ресторанного господарства НУХТ). Саме там наші студенти отримують професійні навички та вміння, з технології приготування страв, раціональної організації робочого процесу, ознайомляться з нормами закладання продуктів, вагою готових страв.


     

    Також в цьому ресторані працює наша студентка 4-го курсу групи ХТ-1 Бичок О. А., вона працює кухарем у гарячому цеху.


     

    Сергій Супрун – шеф-кухар високої категорії, шеф-кухар ресторану «TSARSKY». Член Асоціації шеф-кухарів України. Кожного дня він розробляє справжні кулінарні шедеври.

    (Зображений на фото по центру разом зі своїми колегами на кулінарному конкурсі у Берліні)


     

     

    Бульйон з бобра ( бульйон, хвіст бобра, фрикадельки)

     

     

    Пате з бобра ( м’ясо бобра, кора з тіста,начинка)

     

     

    Цесарка в динному соусі (цесарка, каша з горіхами та ізюмом, соус динний)

     


    Відвідавши ресторан «TSARSKY» Ви зможете забути про всі свої негаразди, занурившись в насолоду і стати щасливою людиною хоча б на деякий час.

     

    Далі буде...

    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl