Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Ресторан «Шинок»

    Ресторан «Шинок» 
    На бульварі Лесі Українки знаходиться ресторан-музей "Шинок".
    Інтер'єр закладу оформлений у стилі стародавнього українського села - вибілені
    стіни прикрашені кухонним начинням, у залі масивні меблі, стелю підпирають
    дерев'яні балки. Як декор по залу розставлені прядки, горщики, рушники.


    Меню складається з популярних страв української кухні, приготовлених за домашніми
    рецептами. У барі багатий вибір домашніх настоянок, приготовлених шинкарем.
    Просторий ресторан з великою кількістю залів і літньою площадкою. Також тут є своя
    "Гастролавка", де можна придбати різні сувеніри, посуд і продукти власного
    виробництва: фермерське м'ясо, вареники, наливки. 

     

    Відгуки відвідувачів:

    «Приходили повечеряти з батьками. Все сподобалося. Навіть мама, що завжди знаходить до чого причепитися,була в захваті від вареників з чорницею і баноша. Персонал дуже ввічливий, відпочили з комфортом…»

    «Шинок позиціонує себе як ресторан-легенда, а я можу сказати, що страви у них і справді легендарні. Всі і так знають, що українська кухня найсмачніша, але тут кожною стравою кухарі змушують мене муркотіти, як вгодованого кота! Навіть голубці, які в дитинстві мама вмовляла поїсти, у Шинку їм із задоволенням! Словом, наїдаюся від пуза, коли буваю у Шинку!!! А ще тут є домашні настоянки - ще один вид задоволення!!...»


    В ресторані «ШИНОК» походять практику студенти нашого коледжу ( Коледж ресторанного господарства НУХТ).


    Свій досвід роботи в ресторанній сфері щедро передає талановитий шеф-кухар ресторану «ШИНОК» Павло Павлович

    Саме там вони отримують професійні навички та вміння, з технології приготування страв, раціональної організації робочого процесу, ознайомляться з нормами закладання продуктів, вагою готових страв.

     
    Також студенти мають можливість пройти практику на робочому місці офіціанта 

     

    Практика на робочому місці офіціанта в торговій залі 

    Cтуденка 3-го курсу групи ХТ-7

    Марценюк Світлана

    Готова до виносу в зал замовлених холодних страв


     

    Практика на робочому місці в гарячому цеху

    Cтудент 2-го курсу групи ХТ-10 

    Синельниченко Олексій

     
     

    Практика на робочому місці в мясному цеху

    Cтудент 2-го курсу групи ХТ-10 

    Шевчук Михайло

    Підготовка порційних шматків м'яса до теплової обробки





    Автор: KRG

    Н

    ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ,запланований на 27 БЕРЕЗНЯ 2020 року у зв'язку з карантином ВІДМІНЕНО!!!

    Н

    УВАГА! Проводиться набір на короткострокові підготовчі курси. Початок занять з червня місяця 2020 року. Довідки за тел. (050) 3571482, (044) 5298955.

    Мапа

    Template not found: snow1.tpl