Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9429218,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Ресторан «Шинок»

    Ресторан «Шинок» 
    На бульварі Лесі Українки знаходиться ресторан-музей "Шинок".
    Інтер'єр закладу оформлений у стилі стародавнього українського села - вибілені
    стіни прикрашені кухонним начинням, у залі масивні меблі, стелю підпирають
    дерев'яні балки. Як декор по залу розставлені прядки, горщики, рушники.


    Меню складається з популярних страв української кухні, приготовлених за домашніми
    рецептами. У барі багатий вибір домашніх настоянок, приготовлених шинкарем.
    Просторий ресторан з великою кількістю залів і літньою площадкою. Також тут є своя
    "Гастролавка", де можна придбати різні сувеніри, посуд і продукти власного
    виробництва: фермерське м'ясо, вареники, наливки. 

     

    Відгуки відвідувачів:

    «Приходили повечеряти з батьками. Все сподобалося. Навіть мама, що завжди знаходить до чого причепитися,була в захваті від вареників з чорницею і баноша. Персонал дуже ввічливий, відпочили з комфортом…»

    «Шинок позиціонує себе як ресторан-легенда, а я можу сказати, що страви у них і справді легендарні. Всі і так знають, що українська кухня найсмачніша, але тут кожною стравою кухарі змушують мене муркотіти, як вгодованого кота! Навіть голубці, які в дитинстві мама вмовляла поїсти, у Шинку їм із задоволенням! Словом, наїдаюся від пуза, коли буваю у Шинку!!! А ще тут є домашні настоянки - ще один вид задоволення!!...»


    В ресторані «ШИНОК» походять практику студенти нашого коледжу ( Коледж ресторанного господарства НУХТ).


    Свій досвід роботи в ресторанній сфері щедро передає талановитий шеф-кухар ресторану «ШИНОК» Павло Павлович

    Саме там вони отримують професійні навички та вміння, з технології приготування страв, раціональної організації робочого процесу, ознайомляться з нормами закладання продуктів, вагою готових страв.

     
    Також студенти мають можливість пройти практику на робочому місці офіціанта 

     

    Практика на робочому місці офіціанта в торговій залі 

    Cтуденка 3-го курсу групи ХТ-7

    Марценюк Світлана

    Готова до виносу в зал замовлених холодних страв


     

    Практика на робочому місці в гарячому цеху

    Cтудент 2-го курсу групи ХТ-10 

    Синельниченко Олексій

     
     

    Практика на робочому місці в мясному цеху

    Cтудент 2-го курсу групи ХТ-10 

    Шевчук Михайло

    Підготовка порційних шматків м'яса до теплової обробки





    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl