Ресторан «Шинок»Дата: 14-02-2020, 09:14 | Інформація
Ресторан «Шинок»
На бульварі Лесі Українки знаходиться ресторан-музей "Шинок".
Інтер'єр закладу оформлений у стилі стародавнього українського села - вибілені
стіни прикрашені кухонним начинням, у залі масивні меблі, стелю підпирають
дерев'яні балки. Як декор по залу розставлені прядки, горщики, рушники. ![]() Меню складається з популярних страв української кухні, приготовлених за домашніми
рецептами. У барі багатий вибір домашніх настоянок, приготовлених шинкарем.
Просторий ресторан з великою кількістю залів і літньою площадкою. Також тут є своя
"Гастролавка", де можна придбати різні сувеніри, посуд і продукти власного
виробництва: фермерське м'ясо, вареники, наливки.
Відгуки відвідувачів: «Приходили повечеряти з батьками. Все сподобалося. Навіть мама, що завжди знаходить до чого причепитися,була в захваті від вареників з чорницею і баноша. Персонал дуже ввічливий, відпочили з комфортом…» «Шинок позиціонує себе як ресторан-легенда, а я можу сказати, що страви у них і справді легендарні. Всі і так знають, що українська кухня найсмачніша, але тут кожною стравою кухарі змушують мене муркотіти, як вгодованого кота! Навіть голубці, які в дитинстві мама вмовляла поїсти, у Шинку їм із задоволенням! Словом, наїдаюся від пуза, коли буваю у Шинку!!! А ще тут є домашні настоянки - ще один вид задоволення!!...»
В ресторані «ШИНОК» походять практику студенти нашого коледжу ( Коледж ресторанного господарства НУХТ).
![]() Свій досвід роботи в ресторанній сфері щедро передає талановитий шеф-кухар ресторану «ШИНОК» Павло Павлович
Саме там вони отримують професійні навички та вміння, з технології приготування страв, раціональної організації робочого процесу, ознайомляться з нормами закладання продуктів, вагою готових страв.
![]() Також студенти мають можливість пройти практику на робочому місці офіціанта
Практика на робочому місці офіціанта в торговій залі Cтуденка 3-го курсу групи ХТ-7 Марценюк Світлана Готова до виносу в зал замовлених холодних страв
![]() Практика на робочому місці в гарячому цеху Cтудент 2-го курсу групи ХТ-10 Синельниченко Олексій ![]() Практика на робочому місці в мясному цеху Cтудент 2-го курсу групи ХТ-10 Шевчук Михайло Підготовка порційних шматків м'яса до теплової обробки ![]() |