Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Всеукраїнська олімпіада з ресторанного обслуговування


    16-17 травня 2018 року Коледж ресторанного господарства разом з кафедрою готельно-ресторанної справи Національного університету харчових технологій вперше провів ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

    Учасників змагання привітала заступник декана з навчальної роботи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, кандидат технічних наук, доцент Бондар Наталія Петрівна та заступник директора з навчальної роботи КРГ НУХТ кандидат педагогічних наук, доцент Лобур Микола Сергійович.

    За перемогу в олімпіаді зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» змагались 17 студентів з 9 закладів вищої освіти України. Призерами олімпіади стали:

    І місце – Заяць Ольга Ярославівна

    (Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ);

    ІІ місце – Вознюк Кароліна Петрівна

    (Коледж ресторанного господарства НУХТ);

    ІІІ місце Ковтун Ольга Анатоліївна

    (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ).

       Також були присуджені наступні номінації:

    «За нестандартне мислення» - Тенетник Тетяна Вікторівна (Коледж ресторанного господарства НУХТ);

    «За високий рівень знань ресторанного сервісу» - Поліщук Наталія Федорівна (Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ);

    «За творчий підхід у вирішенні завдань» - Панасюк Марія Анатоліївна (Волинський коледж НУХТ);

    «За креативні ідеї» - Басанець Юлія Ігорівна (Харківський кооперативний торгово-економічний коледж);

    «За інноваційний підхід у створенні бенкетного меню та алгоритму проведення бенкету» - Калюжна Галина Русланівна (Волинський коледж НУХТ).

    Коледж ресторанного господарства НУХТ вітає переможців та учасників олімпіади!
    Автор: Admin
    Template not found: snow1.tpl