Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації
Щодо вступу в коледж на навчання
Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)
Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)
Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)
Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)
Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
Списки груп вступників та результати вступних випробувань