Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-31-51, 529-73-41
  • Телефон оперативного штабу Міністерства освіти і науки України з питань вступу до вищих навчальних закладів: 481-32-15
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі модшого спеціалста
  • Slide 3

    Спеціальність: 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    Спеціальність: 5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    Спеціальність: 5.14010102 «Ресторанне обслуговування»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    Спеціальність: 5.03050901 «Бухгалтерський облік»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    Спеціальність: 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

    181. Харчові технології

    5.05170104 "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" 

    Історія спеціальності "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” у Коледжі ресторанного господарства Національного університету харчових технологій починається із 1998 року. По закінченню – випускникам присвоюється кваліфікація техніка-технолога хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництва та виробництва харчових концентратів.

    Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність.

    Основними спецдисциплінами є "Технологія хлібопекарського та макаронного виробництв”, "Технологія кондитерського виробництва”, "Технологія харчових концентратів”, "Технохімічний контроль сировини, напівфабрикатів та готової продукції”, "Обладнання хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв” і т.д.

    Велика увага надається практичній підготовці студентів. Тому навчальним планом передбачено проведення чотирьох видів практик, які проходять на провідних підприємствах хлібопекарської галузі м. Києва, а також у кондитерських цехах закладів ресторанного господарства. Так, наприклад, під час навчальної практики студенти ознайомлюються з такими підприємствами як: хлібокомбінати №1, №10, №11 м. Києва, дослідний хлібозавод м. Києва, Булочно-кондитерський комбінат м. Києва, АТ "Київмлин”, Бориспільський завод продтоварів і т.д.

    Теоретичні та лабораторні заняття проводять викладачі, які мають великий практичний досвід, а також молоді науковці: кандидати технічних наук, аспіранти, магістранти.

    Сфера діяльності молодшого спеціаліста: керівник або виконавець технологічнихоперацій процесу хлібобулочних, сухарних, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів.

    Молодший спеціаліст повинен знати:

      -технологічні схеми та технологію виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів;

      -будову та принципи дії основного технологічного обладнання;

      -хімічний склад і властивості сировини, напівфабрикатів і готової продукції;

      -види браку, заходи щодо його попередження;

      -методику проведення основних технологічних розрахунків;

      -правила оформлення основної документації, контролю виробництва;призначення та організацію технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва;

      -нормативно-технічну документацію на сировину, готову продукцію;

      -документи, стандарти, положення, інструкції та інші керівні матеріали, які регламентують проведення лабораторних аналізів;

      -устрій лабораторного устаткування;

      -правила його експлуатування; правила приготування основних хімічних реактивів.

    Молодший спеціаліст повинен вміти:

      -забезпечити технічне керівництво роботою цеху (дільниці);

      -виконувати розрахунки рецептур, виходу виробів та інші технологічні розрахунки;

      -виконувати органолептичний та фізико-хімічний аналіз якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції;

      -виявляти і усувати причини браку;

      -забезпечувати ефективну експлуатацію технічного обладнання.

    Фахівець може займати первинні посади за Державним класифікатором України:

      -технік-технолог хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництва та виробництва харчових концентратів;

      -майстер цеху (дільниці);

      -технік-лаборант хлібопекарського, кондитерського, макаронного виробництва та виробництва харчових концентратів;

      -начальник зміни;

      -майстер-контролер;

      -майстер-пекар;

      -майстер-кондитер;

      -контролер готових виробів.
    Template not found: snow1.tpl