Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-31-51, 529-73-41
  • Телефон оперативного штабу Міністерства освіти і науки України з питань вступу до вищих навчальних закладів: 481-32-15
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі модшого спеціалста
  • Slide 3

    Спеціальність: 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    Спеціальність: 5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    Спеціальність: 5.14010102 «Ресторанне обслуговування»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    Спеціальність: 5.03050901 «Бухгалтерський облік»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    Спеціальність: 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Програми вступних випробувань

     
     

    Програма з математики для вступників:


    на базі 9 класів
    на базі 11 класів


     

    Програма з української мови для вступників

    :

    на базі 9 класів
    на базі 11 класів




     

    ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ для проведення фахового вступного випробування до вступу на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки молодшого спеціаліста на базі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника:

    за спеціальністю 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) 

    за спеціальністю 181 Харчові технології (Виробництво хліба, макаронних виробів і харчоконцентратів) 

    за спеціальністю 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)  

     



    Template not found: snow1.tpl