Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Правила прийому

    Правила прийому
    до Коледжу ресторанного господарства НУХТ у 2019 році: Дивитись
     
     
    Інформаційні таблиці:
     
    Таблиця 1. Перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання.

      

    Таблиця 2. Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули базову загальну середню освіту.
     
    Таблиця 3. Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули загальну середню освіту.

    Таблиця 4. Перелік вступних випробувань та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника.
     

    Таблиця 5. Перелік спеціальностей, яким надається особлива підтримка.

     

    Таблиця 6. Таблиця переведення середнього бала документа про повну загальну середню освіту, обрахованого за 12-бальною шкалою, у шкалу 100-200.


     
    Template not found: snow1.tpl