Освітньо-професійні програми спеціальностей та положенняОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ
"Монтаж і обслуговування холодильно компрессорних машин та установок"
За спеціальністю: 142 "Енергетичне машинобудування"
Галузі знань: 14 Енергетична інженерія
ЕкологіяВища математикаАвтоматизація холодильних установокЕлектрообладнання холодильних установокЕлектротехніка та основи електронікиЕкономіка енергетикиОснови управлінської діяльностіТехнічна термодинаміка Проектування холодильних споруд Монтах, експлуатація та ремонт холодильного обладнання
"Виробництво харчової продукції"
За спеціальністю: 181 "Харчові технології"
Галузі знань: 18 Виробництво та технології
Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій
Робочі програми:
Технологія виробництва кулінарної продукціїОснови підприємництваОблік і звітність Спецпідготовка Органічна хімія Аналітична хімія
Стандартизація та контроль якості продукціїЕкологіяВища математикаОснови електротехнікиБіохіміяЕкономіка підприємств
"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів"
За спеціальністю: 181 "Харчові технології"
Галузі знань: 18 Виробництво та технології
Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з харчових технологій
Робочі програми:
ЕкологіяОснови підприємництваЕкономікаВища математикаОснови електротехнікиТехнологія макаронних виробівТехнологія харчових концентратівОснови фізіології та гігієни харчуванняТехнологія хлібопекарських виробів Промислова санітаріяОснови стандартизації та метрологіїБіохімія
"Готельно-ресторанна справа"
За спеціалністю: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Галузі знань: 24 Сфера обслуговування
Кваліфікація: фаховий молодший бакалавр з готельно-ресторанної
справи Робочі програми:
Технологія виробництва кулінарної продукціїМенеджментМаркетингЕкономікаВища математикаБухгалтерський облік
ПОЛОЖЕННЯ
|