181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування)
Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік)
Фаховий молодший бакалавр з цього фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
Корисні лінки
Google Академія Google Scholar — вільна доступна пошукова система, яка індексує повний текст наукових публікацій всіх форматів і дисциплін. Дата виходу бета-версії — листопад 2004 року. Індекс Google Scholar включає в себе більшість рецензованих онлайн-журналів Європи та Америки найбільших наукових видавництв. Рекламний слоган Google Scholar — «стояти на плечах гігантів» — це данина вченим, які внесли свій вклад в свої галузі протягом століть, забезпечуючи основу для нових наукових досягнень.
Брифли - Короткий зміст більше 1600 творів російської та зарубіжної літератури.
Urban Dictionary — це онлайновий словник слів та фраз англомовного сленгу. Визначення в Urban Dictionary витлумачують сленг, неологізми, субкультурні вислови, фрази та явища, відсутні в стандартних словниках. Для більшості слів є кілька визначень з відповідними прикладами. Матеріали редагуються волонтерами та оцінюються відвідувачами сайту.