Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-31-51, 529-73-41
  • Телефон оперативного штабу Міністерства освіти і науки України з питань вступу до вищих навчальних закладів: 481-32-15
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі модшого спеціалста
  • Slide 3

    Спеціальність: 5.05170101 «Виробництво харчової продукції»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    Спеціальність: 5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    Спеціальність: 5.14010102 «Ресторанне обслуговування»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    Спеціальність: 5.03050901 «Бухгалтерський облік»

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    Спеціальність: 5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

     

    Підготовчі курси щодо вступу в коледж

     
    КРГ НУХТ оголошує прийом слухачів
    на підготовчі курси, щодо вступу в коледж
    на навчання  у 2017 році 

      за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» за спеціальностями

    1. «Харчові технології»

    2. «Харчові технології» (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

    3. «Готельно-ресторанна справа»

    4. «Облік і оподаткування»

    5. «Енергетичне машинобудування»

    Підготовка здійснюється з предметів:

    математика; українська мова.
       Зарахування слухачів підготовичих курсів на навчання проводиться згідно правил прийому до коледжу у 2017 році.
       Слухачі підготовчих курсів за спеціальностями 1,2,5 мають пільги.

    Початок занять з жовтня (6 міс.), лютого (3 міс.) та червня (1 міс.) місяців по мірі комплектації груп (навчання платне).

     

     Тел. для довідок: 529-89-55, 529-31-51.

     

     

     

       

    Курси підвищення 

    кваліфікації

     

    на базі модшого спеціалста

     

    Професійна підготовка та перепідготовка

     

    кухар – 6 місяців;

    кондитер – 6 місяців;

    бармен – 5 місяців;

    офіціант – 5 місяців.

    Підвищення кваліфікації 
    кухар – 2 місяці;

     кондитер – 2 місяці;

     бармен – 2 місяці;

     офіціант – 2 місяці.


     


     

     

     


     
     
    Розклад занять на підготовчих курсах

     
     
    Template not found: snow1.tpl