Структура коледжу
Коледж має такі відділення:
технологічне — готує молодших
спеціалістів за спеціальністю «Харчові технології»;
економіко-технічне — готує молодших
спеціалістів за спеціальностями «Харчові технології (Виробництво хліба, макаронних виробів і
харчоконцентратів)», «Облік і оподаткування», «Енергетичне машинобудування»;
обслуговування — готує молодших спеціалістів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»;
заочне —
готує молодших спеціалістів за спеціальностями «Харчові технології».
|
Адміністрація:
к.т.н, Леус Руслан Миколайович -
директор коледжу
Телефон/Факс: 529-31-51

к.п.н., доцент, Лобур Микола Сергійович -
заступник директора з навчальної роботи
Телефон: 529-73-42
Федорова Катерина Григорівна -
заступник директора з навчально-виробничої роботи
Телефон: 529-85-72
Поліщук Ірина Ігорівна -
заступник директора з виховної роботи
Телефон: 529-73-41
Жарко Ірина Валеріївна -
завідувач технологічного відділення
Телефон: 529-41-10
Белінська Галина Петрівна -
завідувач економіко-технічного відділення
Телефон: 529-73-41