Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Рейтинговий список вступників

     
    Рейтинговий список (9 клас) 
    абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти 
    (денна форма навчання):





     


    Рейтинговий список (11 клас)

    абітурієнтів, на основі повної загальної середньої освіти за контрактом

    (денна форма навчання)

     

    Енергетичне машинобудування  

     

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

     

    Харчові технології (Виробництво хліба) 

     

    Готельно-ресторання справа 

     

    Рейтинговий список (заочне)


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (заочна форма навчання)


     

    Рейтинговий список 


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (денна форма навчання)

     

    Перегляд 




     

    Н

    ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!!! Чекаємо на Вас 2 ЛИСТОПАДА 2019 року о 10.00!

    Н

    УВАГА! Проводиться набір на 6 місячні підготовчі курси початок занять з листопада місяця 2019 року. Довідки за тел. (044) 529-89-55.

    Мапа

    Template not found: snow1.tpl