Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування)

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Рейтинговий список вступників

     
    Рейтинговий список (9 клас) 
    абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти 
    (денна форма навчання):

     
     
    Рейтинговий список (11 клас)

    абітурієнтів, на основі повної загальної середньої освіти за контрактом

    (денна форма навчання)

    Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

    Харчові технології (Виробництво хліба)

    Енергетичне машинобудування

    Ресторанне обслуговування

    Готельне обслуговування 

    Рейтинговий список (заочне)

    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (заочна форма навчання)

     

    Рейтинговий список 


    абітурієнтів на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник

    (денна форма навчання)

     





     
    Template not found: snow1.tpl