Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Пробне ЗНО

       ПРОБНЕ ЗНО: ЗМІНЕНО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ!

        Із  метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

       Тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня 2020 року, тестування з інших навчальних предметів 11 квітня 2020 року.

        Звертаємо увагу учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що вони мають повторно видрукувати запрошення-перепустки.

    Автор: Admin
    Template not found: snow1.tpl