Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame
       Сьогодні Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів 1921-1923,1946-1947 років. Цьогоріч ми вдруге віддаємо шану жертвам сталінського геноциду в умовах повномаштабної війни. Нинішні трагічні події та чергові злочини росіян демонструють, що жива пам'ять - надзвичайно важлива. Цього дня згадаємо про мільйони людських життів, які втратила Україна. О 16.00 запалимо свічку пам'яті у вікні на знак скорботи за загиблими та віри в нашу Перемогу.
    ПАМ'ЯТАЄМО, ЄДНАЙМОСЯ,ПЕРЕМОЖЕМО!
     Підготовчі курси  щодо вступу в коледж
     
    ВСП КФКРГ НУХТ  оголошує прийом слухачів
    на підготовчі курси, щодо вступу в коледж
    на навчання у 2024 році 

      за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями:

    1. «Харчові технології»  (Виробництво харчової продукції)

    2. «Харчові технології» (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

    3. «Готельно-ресторанна справа» (Готельно-ресторанная справа)

    4. «Енергетичне машинобудування» (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

    Підготовка здійснюється з предметів: математика; українська мова.

    Заняття проводяться в режимі онлайн на платформі ZOOM.

       Зарахування слухачів підготовчих курсів на навчання - згідно з правилами прийому до коледжу у 2024 році.
        Випускники підготовчих курсів (крім короткострокових) мають пільги при вступі.

    Початок занять:

    2-га група з 19 лютого 2024 року (термін навчання 3 місяці).

    У червні місяці працюватимуть короткострокові підготовчі курси (термін навчання 1 місяць).

    Навчання платне.

     Тел. для довідок:  (044)5298955(050)3571482.

    Заповніть, будь ласка, реєстраційну форму  тут  і вам зателефонують.

     

    Увага!!!!


    Оформлення поселення в гуртожиток здобувачів освіти  відбудеться

     31.08.2023року о 10.00 за адресою:

     м.Київ,вул.Петрицького 12 (гуртожиток НУХТ).

    При собі потрібно  мати такі документи:

    • копію паспорту,
    • копію картки платника податків, 
    • 4 фото 3*4 см,
    • копію флюорографії; 

    Оплата 8000грн. проводиться одним платежем відразу.

    Усі консультаціЇ та  співбесіди відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
    Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні. 
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
    Консультація до співбесіди  (10:00)
    Час проведення: 9:50- реєстрація, 10:00 - початок консультації (згідно розкладу вашої групи)
    Ідентифікатор конференції ZOOM: 95803557056. Пароль: 123, або перейдіть за покликанням:
    Співбесіда (9:00)
    Час проведення: 8:45 - реєстрація, 9:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 796 0522 3266. Пароль: 111, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/79605223266?pwd=PBMfDA-1zhQvVjsuOkGTqDBs6yl4mb.1

    Співбесіда (11:00)
    Час проведення: 10:50 - реєстрація, 11:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 788 1654 5072. Пароль: 222, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/78816545072?pwd=9welfSJqDV5Inpz3_922ImHXfgltBy.1

    Співбесіда (14:00)
    Час проведення: 13:50 - реєстрація, 14:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 762 9928 9597. Пароль: 333, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/76299289597?pwd=QjhOGEOifAOTgGsf7Gban2arzTCm8v.1

    Співбесіда (16:00)
    Час проведення: 15:50 - реєстрація, 16:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 784 6032 3675. Пароль: 444, або перейдіть за покликанням:https://us04web.zoom.us/j/78460323675?pwd=9o8cIzDqzSCdRLiAIWCRVZFmQXuoAa.1


     Списки вступників по групам 

    Результати співбесіди 14.07.2023р Групи№1,№2,№19,№27 

    Результати співбесіди 15.07.2023р Групи№3,№4,№25,№28 

    Результати співбесіди 17.07.2023р Групи №5,№6,№20,№29 

    Результати співбесіди 18.07.2023рГрупи №7,№21,№30 

    Результати співбесіди 19.07.2023р Групи №8,№9,№22 

    Результати співбесіди 20.07.2023р Групи №10,№23,№24,№32 

    Результати співбесіди 21.07.2023р Група №11



    ЗАПРОШУЄМО
    випускників загальноосвітніх шкіл і професійно-технічних училищ, їх батьків та всіх бажаючих на
    ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
    Що відбудеться 18 квітня 2023 року о 11.00 год.  в онлайн форматі
    "Твоя освіта важлива для відбудови України"
    1.Ви познайомитеся із спеціальностями нашого закладу.
    2.Дізнаєтесь про особливості вступу у 2023році.
    3.Зможете задати питання та отримати на них  відповіді.
     Ми чекаємо на вас! До зустрічі!!!
    Телефон для зв’язку (067)9429218, (066)5821028 Ірина Ігорівна 
     
     
    ВСП Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
    Тема: День відкритих дверей - Zoom Meeting ВСП Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ
    Час: 18 квітня 2023 р., 11:00, ДП Київ
    Підключитися до конференції Zoom:
    Ідентифікатор конференції: 757 4211 5172
    Код доступу: 111

       24 лютого 2022року повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української війни. Це народна війна за незалежність і суверенітет України, яка триває з 2014 року. Це також війна за цивілізаційний  вибір: Україна відстоює свою приналежність до європейської цивілізації і водночас - ті засадничі цінності, права і свободи, що лежать в основі Західного світу. Відділ Національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту спільно з Українським інститутом національної пам'яті 23 лютого 2023 року провели  онлайн-лекцію на тему "Україна-війна в Європі"  в якій взяли участь студенти нашого коледжу групи ХТХ- 6  разом з викладачем історії Гребеняк Даною Володимирівною.                                                   
    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl