Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Ресторан «Tsarsky» - це ресторан преміум класу,

    який розмістився на вулиці Старонаводницькій 13 Б у Печерському районі м.Києва,

    входить до складу спортивно-розважального комплексу «TSARSKY CITY RESORT».

    Детальніше
    Автор: KRG
    • 0
    23-24 травня за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 
    у Національному університеті харчових технологій відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»,«Виробництво харчової продукції» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».

    Для участі у Олімпіаді до університету завітали 58 студентів із 25 освітніх закладів всієї України.

    Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади, її учасники приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання.

    ІІІ місце виборов Іван Мартиненко студент гр. ХТ-1 (Коледж ресторанного господарства НУХТ) (другий зліва в верхньому ряду)

    Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам Олімпіади.



    ЗАПРОШУЄМО
     випускників коледжу на традиційний вечір зустрічі
    6 квітня 2019 року
    (початок о 13.00 в актовій залі)
    Запрошуємо батьків та випускників шкіл, гімназій, ліцеїв і всіх, хто бажає відвідати наш Коледж,
    29 березня 2019 року (п'ятниця) о 12 годині
    та 30 березня 2019 року (субота) о 10 годині
    на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
    Ви зможете отримати вичерпну інформацію про спеціальності, правила прийому до коледжу на 2019-2020 навчальний рік, про навчання та дозвілля наших студентів
    Наша адреса: м. Київ, вул. Чигоріна, 57, (ст. м. "Печерська", "Дружби народів")
    Тел.: 529-73-41, 529-89-55.
                               МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС, НАШІ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ!

    Видача
    "Сертифікатів про успішне закінчення підготовчих курсів"
    проводиться з 11 червня з 11.00 до 16.00 у кімн. 203 (ІІ поверх)
     
    Результати підсумкової атестації: Група №1       Група №2
    КРГ НУХТ
    продовжує набір слухачів на підготовчі курси до вступу в коледж у 2018 році.
    Підготовка ведеться з математики та української мови.
    Заняття у групі №2 розпочнуться 20 лютого 2018 р. 0 17.00.
    ІІ семестр 2017-18 н. р.
     
    ПОЧАТОК ЗАНЯТЬ -  29 СІЧНЯ (понеділок, І тиждень)
     
     
    Оголошення 

    Зустріч студентів першого курсу відбудеться
    31 серпня в актовій залі коледжу:

    10.00 - Економіко-технічне відділення ("Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", "Енергетичне машинобудування", "Облік і оподаткування", "Готельно-ресторанна справа").
     
    12.00 - Технологічне відділення ("Виробництво харчової продукції").
    НазадВперед

    Н

    ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!!! Чекаємо на Вас 2 ЛИСТОПАДА 2019 року о 10.00!

    Н

    УВАГА! Проводиться набір на 6 місячні підготовчі курси початок занять з листопада місяця 2019 року. Довідки за тел. (044) 529-89-55.

    Мапа

    Template not found: snow1.tpl