Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИЙ КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО ДО 24 КВІТНЯ – РІШЕННЯ УРЯДУ

    Детальніше - тут
     
    Нові дати проведення пробного ЗНО буде повідомлено додатково.

       ПРОБНЕ ЗНО: ЗМІНЕНО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ!

        Із  метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

       Тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня 2020 року, тестування з інших навчальних предметів 11 квітня 2020 року.

        Звертаємо увагу учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що вони мають повторно видрукувати запрошення-перепустки.

    УВАГА! КАРАНТИН!

        На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 №1/9-154 у коледжі оголошено карантин на три тижні з 12 березня по 3 квітня 2020 року. Терміни карантину можуть змінитися в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Стежте за повідомленнями на сайті коледжу.


    ЗАПРОШУЄМО
     випускників коледжу на традиційний вечір зустрічі
    4 квітня 2020 року
    (початок о 13.00 в актовій залі)
    Запрошуємо батьків та випускників шкіл, гімназій, ліцеїв і всіх, хто бажає відвідати наш Коледж,
    27 березня 2020 року (п'ятниця) о 12 годині
    на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
    Ви зможете отримати вичерпну інформацію про спеціальності, правила прийому до коледжу на 2020-2021 навчальний рік, про навчання та дозвілля наших студентів
    Наша адреса: м. Київ, вул. Чигоріна, 57, (ст. м. "Печерська", "Дружби народів")
    Тел.: 529-73-41, 529-89-55.
                               МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС, НАШІ МАЙБУТНІ СТУДЕНТИ!

    Ресторан «Шинок»  
    На бульварі Лесі Українки знаходиться ресторан-музей "Шинок".
    Інтер'єр закладу оформлений у стилі стародавнього українського села - вибілені
    стіни прикрашені кухонним начинням, у залі масивні меблі, стелю підпирають
    дерев'яні балки. Як декор по залу розставлені прядки, горщики, рушники.
    Детальніше
    Автор: KRG
    • 0
    Коледж ресторанного господарства НУХТ

    продовжує набір слухачів на підготовчі курси до вступу в коледж у 2020 році.
     
    Підготовка ведеться з математики та української мови.
     
    Заняття у групі №2 розпочнуться з 10 лютого 2020 року
     
    За довідками звертайтеся за телефонами:
    +380 (50) 3571482, +380 (44) 5298955.

    Ресторан «Tsarsky» - це ресторан преміум класу,

    який розмістився на вулиці Старонаводницькій 13 Б у Печерському районі м.Києва,

    входить до складу спортивно-розважального комплексу «TSARSKY CITY RESORT».

    Детальніше
    Автор: KRG
    • 60
    23-24 травня за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 
    у Національному університеті харчових технологій відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»,«Виробництво харчової продукції» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».

    Для участі у Олімпіаді до університету завітали 58 студентів із 25 освітніх закладів всієї України.

    Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади, її учасники приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання.

    ІІІ місце виборов Іван Мартиненко студент гр. ХТ-1 (Коледж ресторанного господарства НУХТ) (другий зліва в верхньому ряду)

    Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам Олімпіади.


    НазадВперед

    Н

    ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ,запланований на 27 БЕРЕЗНЯ 2020 року у зв'язку з карантином ВІДМІНЕНО!!!

    Н

    УВАГА! Проводиться набір на короткострокові підготовчі курси. Початок занять з червня місяця 2020 року. Довідки за тел. (050) 3571482, (044) 5298955.

    Мапа

    Template not found: snow1.tpl