Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування)

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame
    Усі консультації відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
    Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні.
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
     
    Консультація_Математика

    Час проведення: згідно розкладу вашої групи

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 865 395 6475
    Пароль: 14072021
    або перейдіть за покликанням:

    https://us04web.zoom.us/j/8653956475?pwd=YWE3WlJhNTBad3diWEZ6Rm9NOTl2dz09
     
    Консультація_Українська мова
    Час проведення: згідно розкладу вашої групи
    Ідентифікатор конференції ZOOM: 786 335 5689
    Пароль: 14072021

    або перейдіть за покликанням:
     
     Підготовчі курси щодо вступу в коледж
     
    ВСП КФКРГ НУХТ оголошує прийом слухачів
    на підготовчі курси, щодо вступу в коледж
    на навчання  у 2021 році 

      за освітньо-кваліфікаційним рівнем «фаховий молодший бакалар» за спеціальностями:

    1. «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції)

    2. «Харчові технології» (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

    3. «Готельно-ресторанна справа» (Ресторанне обслуговування)

    4. «Готельно-ресторанна справа» (Готельне обслуговування)

    5. «Енергетичне машинобудування» (Монтаж і обслуговування холодильних машин та установок)

    6. «Облік і оподаткування» (Бухгалтерський облік)

    Підготовка здійснюється з предметів: математика; українська мова.

       Зарахування слухачів підготовичих курсів на навчання проводиться згідно правил прийому до коледжу у 2021 році.
        Усі спеціальності (окрім 6) мають пільги, крім слухачів одномісячніх курсів.

    Початок занять з листопада (6 міс.), лютого (3 міс.) та червня (1 міс.) місяців по мірі комплектації груп (навчання платне).

     

     Тел. для довідок: (044)5298955(050)3571482.

    Детальніше
    Автор: KRG
    • 60
    Кандидати на посаду ректора НУХТ

     
    Міненко Михайло Анатолійович
    доктор економічнх наук, професор
     
    Пешук Людмила Василівна
    доктор сільськогосподарських наук, професор 
      
    Романенко Вікторія Миколаївна
    кандидат фізико-математичних наук, доцент
      
    Шевченко Олександр Юхимович
    доктор технічних наук, професор


     

    ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ У 2021 РОЦІ! 

    ВСП КФКРГ НУХТ проводить набір слухачів на підготовчі курси до вступу в коледж по підготовці з математики та української мови.
    Початок занять з листопада (6 міс.), лютого (3 міс.) та червня (1 міс.) місяців
    по мірі комплектації груп (навчання платне).
    Форма навчання  - очна, дистанційна.  
    За довідками звертайтеся за телефонами:
                                    +380 (50) 3571482, +380 (44) 5298955.
    У зв’язку з COVID-19, на І курсі

    технологічного відділення спеціальності 181 «Харчові
    технології» (Виробництво харчової продукції)

    загальних зборів не заплановано.

    Навчання починається 1 вересня 2020 року.

    Зустріч студентів першого курсу

    відбудеться 01.09.2020 року біля коледжу о 08:00.
     
    Детальніше
    Автор: KRG
    • 0
    Увага! 
    Оформлення поселення в гуртожиток відбудеться о 10.00 28.08.20 за адресою: вул. Петрицького,12, м. Київ (гуртожиток #7 НУХТ).
    При собі мати копії паспорта, картки платника податків, 4 фото 3х4 см.
    Оплата 5200 грн. проводиться одним платежем одразу.

    ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ

    на основі БЗСО (9-ти класів):

    прийом документів продовжено

    до 22 серпня 2020 року!


    ВИПУСКНИКІВ 2019/2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗВІЛЬНЕНО ВІД ДПА, ВОНИ МОЖУТЬ ПРОЙТИ ЇЇ ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ – РІШЕННЯ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

    Детальніше - тут!

    ЧЕРЕЗ ПОГІРШЕННЯ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ УЧАСНИКИ ПРОБНОГО ЗНО ПРОХОДИТИМУТЬ ТЕСТУВАННЯ ВДОМА

    Детальніше -  тут!

    ЗАТВЕРДЖЕНО ГРАФІК ЗНО-2020:

    ОСНОВНА СЕСІЯ ВІДБУДЕТЬСЯ 25 ЧЕРВНЯ – 17 ЛИПНЯ,

    РЕЗУЛЬТАТИ ОГОЛОСЯТЬ ДО 29 ЛИПНЯ

    Детальніше - тут!
    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl