Просто макарони:чи справді там все так простоДата: 7-03-2025, 10:21 | Інформація
7 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: «Просто макарони: чи справді там все так просто». Лектор – кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій – Грищенко Анна Миколаївна. Вона розповіла про асортимент продукції, сировину, з якої виготовляють макаронні вироби, та технологію виробництва в сучасних умовах. Також були розказані цікаві історичні факти про макаронні вироби та про зміни технології, які відбулися з розвитком умов виробництва. Щиро дякуємо лектору за цікаву на актуальну інформацію. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |