Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби з різних куточків планети

    7 березня для здобувачів освіти 3 та 4 курсів спеціальності 181 Харчові технології ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ» була проведена гостьова лекція на тему: «Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби з різних куточків планети».

    Лекцію провела викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських технологій Національного університету харчових технологій доцент, кандидат технічних наук Бондаренко Юлія Вікторівна.

    Викладачка розказала про історію виникнення національних видів хлібобулочних виробів, про традиції випікання, які сформувалися під впливом місцевих звичаїв. Лекторка розповіла про італійську чіабату, французький багет, англійський тостовий хліб, німецький бретель та єврейську халу. 

    Здобувачів освіти ознайомили з технологіями виготовлення цих виробів, особливостями їх випікання, характеристиками готових виробів та специфіку масового виробництва в сучасних умовах.

    Студенти були дуже задоволені від отриманої інформації і висловили велику подяку організаторам заходу та лекторці Юлії Бондаренко за дуже цікаву та ґрунтовну лекцію.



     

    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl