Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби з різних куточків планетиДата: 7-03-2025, 10:29 | Інформація
7 березня для здобувачів освіти 3 та 4 курсів спеціальності 181 Харчові технології ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ» була проведена гостьова лекція на тему: «Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби з різних куточків планети». Лекцію провела викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських технологій Національного університету харчових технологій доцент, кандидат технічних наук Бондаренко Юлія Вікторівна. Викладачка розказала про історію виникнення національних видів хлібобулочних виробів, про традиції випікання, які сформувалися під впливом місцевих звичаїв. Лекторка розповіла про італійську чіабату, французький багет, англійський тостовий хліб, німецький бретель та єврейську халу. Здобувачів освіти ознайомили з технологіями виготовлення цих виробів, особливостями їх випікання, характеристиками готових виробів та специфіку масового виробництва в сучасних умовах. Студенти були дуже задоволені від отриманої інформації і висловили велику подяку організаторам заходу та лекторці Юлії Бондаренко за дуже цікаву та ґрунтовну лекцію.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |