| Снеки: чи може швидка їжа бути корисною?Дата: 13-03-2025, 10:37 | Інформація 
 13 березня для здобувачів освіти 3 та 4 курсів спеціальності 181 Харчові технології ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ» була проведена гостьова лекція на тему: «Снеки: чи може швидка їжа бути корисною?» Лекцію провела викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських технологій Національного університету харчових технологій доцент, кандидат технічних наук Махинько Людмила Василівна. В лекції було висвітлена сучасна проблема великого споживання різноманітних снеків, їх шкідливий вплив на організм і користь. Також розказали про хімічний та енергетичний склад найпопулярніших виробів – чіпсів та сухих сніданків. Лекторка зазначила, що розвиток цього напряму виробництва охопив навіть споживачів найменшої верстви населення – дітей грудного віку. Також було висвітлено актуальність проблеми сучасного споживання великої кількості солі та цукру з цією продукцією та шляхи зменшення шкідливого впливу на організм. Щиро вдячні викладачеві за проведену лекцію. 
 .png) .png) .png) .png) .png) .png) .png) .png) .png) | 







 
			
 Приймальна комісія
 Приймальна комісія
 Підготовчі курси
 Підготовчі курси
 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
 181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
 181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
 241 Готельно-ресторанна справа
 241 Готельно-ресторанна справа 
 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

 
		





