Конференція «Натуральний продукт чи фальсифікат».Дата: 25-02-2016, 13:08 | Події
Наші студенти підготували різноманітні доповіді та презентації на теми: «Сенс їжі», «Фальсифікація харчової продукції та її вплив на організм».
Студенти приймали участь у дослідницькій роботі, а саме:
· Перевірили вершкове масло на якість та визначили серед нього фальсифікат і презентували роботу: «Масло. Спреди. Фальсифікація»(Бередниченко Катерина БВХП-22).
· Завітали до кондитерського цеху в один з найбільших гіпермаркетів України (Василюк Ірина, Константинов Андрій, Запорожан Алла БВХП-29).
· Визначили найякісніший шоколад найвідоміших торгових марок України (Єфіменко Дарина БВХП-22) та найсмачніший батон (студент І курсу Ткаченко Денис БВХ-26).
Студенти, які не приймали участь , мали змогу перевірити свої знання у вікторині, яку проводила Белінська Галина Петрівна, та пізнати щось нове для себе.
Дякуємо за організацію цього заходу викладачам циклової комісії хімічних та біологічних дисциплін під керівництвом Піддубної Надії Сергіївни.
Всі учасники конференції отримали море задоволення, солодкі подарунки та все ж таки засвоїли, як відрізняти натуральний продукт від фальсифікату.
ФОТО
|