Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Конференція «Натуральний продукт чи фальсифікат».

    Наші студенти підготували різноманітні доповіді та презентації на теми: «Сенс їжі», «Фальсифікація харчової продукції та її вплив на організм».


    Студенти приймали участь у дослідницькій роботі, а саме:


     

    · Перевірили вершкове масло на якість та визначили серед нього фальсифікат і презентували роботу: «Масло. Спреди. Фальсифікація»(Бередниченко Катерина БВХП-22).


    · Завітали до кондитерського цеху в один з найбільших гіпермаркетів України (Василюк Ірина, Константинов Андрій, Запорожан Алла БВХП-29).


    · Визначили найякісніший шоколад найвідоміших торгових марок України (Єфіменко Дарина БВХП-22) та найсмачніший батон (студент І курсу Ткаченко Денис БВХ-26).


    Студенти, які не приймали участь , мали змогу перевірити свої знання у вікторині, яку проводила Белінська Галина Петрівна, та пізнати щось нове для себе.


    Дякуємо за організацію цього заходу викладачам циклової комісії хімічних та біологічних дисциплін під керівництвом Піддубної Надії Сергіївни.


    Всі учасники конференції отримали море задоволення, солодкі подарунки та все ж таки засвоїли, як відрізняти натуральний продукт від фальсифікату.

     

    ФОТО


     

    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl