Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Протягом 2016-2017 н.р. засновник гастромайстерні «Confiture», переможець шоу «МастерШеф-5», експерт проектів «Все буде добре» і «Все буде смачно» на телеканалі СТБ, Євген Клопотенко вибрав п'ятнадцять учнів, студентів нашого Коледжу і протягом семи місяців знайомив їх з базовими техніками приготування продуктів, основними принципами смакових поєднань, методами обробки продуктів, а також іншим секретам кулінарного мистецтва.

     

    Під час 50 годин теорії та 50 годин практики Євген пильно слідкував за своїми учнями.

    Детальніше тут.

    31 травня 2017 року у коледжі відбулася олімпіада з інформатики серед студентів І-го курсу. Під час олімпіади студенти мали можливість проявити себе як професійні користувачі офісних програм MS Word та MS Excel.
    За призові місця боролися 23 студенти з 8 груп. Усі показали достойний рівень підготовки. 
     
    Дякуємо за участь усім учасникам олімпіади
    та вітаємо переможців:

     
    І місце Бондаренко Олександра (група ГРС-2);
     
    ІІ місце - Москальчук Олександр (група ХТ-3);
    ІІ місце - Мілюканова Вікторія (група ГРС-2);
     
    ІІІ місце - Дич Денис (група ХТ-3);
    ІІІ місце - Кравець Вячеслав (група ЕМ-1);
    ІІІ місце - Зінич Владислав (група ХТ-3).
     
    БАЖАЄМО НОВИХ ПЕРЕМОГ!

    25 травня 2017 року на базі Київського коледжу інформаційних систем і технологій ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана» проведено олімпіаду з біології серед студентів І курсу ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.

    В олімпіаді взяли участь 36 студентів з 18 коледжів і технікумів м. Києва.
    Вітаємо призерів олімпіади, студентів групи ХТ-1 спеціальності "Харчові технології" Мартиненка Івана та Жукевич Анну, які посіли почесне ІІІ місце. Також вітаємо з достойним виступом своїх вихованців викладача Йосипчук Наталію Леонідівну.
     
    Вітаємо призерів та бажаємо нових перемог!




    17 травня 2017 року на базі Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, був проведений міський конкурс «Комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.

    Конкурсні завдання передбачали застосування програми «1С:Бухгалтерія 8.2», як одної з найбільш використовуваних на підприємствах різних форм власності.

    За результатами конкурсу наша студентка Охріменко Олександра (група ББО-36, спеціальність "Бухгалтерський облік") посіла почесне ІІ місце (викладач – Сіроштан Олена Василівна) та підтвердила високий рівень підготовки наших студентів.

     
    Вітаємо призерів та бажаємо успіхів у професійному зростанні!

    З16 по 18 травня студенти Коледжу ресторанного господарства НУХТ взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Харчові технології» в м. Івано-Франківськ.

    З гордістю хочеться відзначити одну із найкращих та найактивніших студенток нашого коледжу Долженко Марію (студентку групи БВХП-31, спеціальності «Виробництво харчової продукції»), яка під керівництвом викладача технології виробництва кулінарної продукції Бугаєвої Галини Миколаївни, виборола почесне ІІІ місце.

    Вітаємо призерів та бажаємо нових звершень!


       
     






    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl