Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Проєкт Україна - Швеція

    Продовженням онлайн-зустрічі у червні 2021 року між закладами освіти ресторанного господарства  (Україна - Швеція) стала робота над міжнародним міжпредметним проєктом "Гастрономічні та історичні традиції під час святкування Різдва”, яка тривала протягом вересня - грудня 2021 року.
     
    Студентсько-викладацька  команда коледжу подолала чимало сумнівів, страхів, невпевненості. Але це - стовідсотково неймовірно цікавий та корисний досвід! Позаду - і онлайн-зустріч із "живим” спілкуванням без перекладача, і складання меню на Різдво, і "цікавинки” про наші звичаї й традиції, і приготування шведських страв у домашніх кухнях-студіях (на цьому етапі мали дистанційне навчання). Команда - це не про вік, посаду, стать тощо. Це - разом навколо того, що об’єднує, це - вчасно сказати "ні”, це - взаємодопомога, це - уміння йти до мети за будь-якої погоди!
    Дякуємо організаторам: Stellan Näslund, шеф-кухарю, викладачу  De La Gardiegymnasiet (Швеція) та Наталії Роговій, викладачці української мови коледжу,  амбасадорці освіти Швеції в Україні.
    Дякуємо учасникам та учасницям: викладачкам Anna Frimodig, Галині Березюк, Наталії Мацкевич, Анні Балуновій; Софії Сливці (ХТ-15), Зої Єрьоміній (ХТ-15), Юлії Слободянюк (ХТ-13), Ользі Слободянюк (ХТ-17), Соф’ї Слівіній (ХТ-12), Костянтину Базилевському (ХТ-12), Вікторії Животовій (ГРС-10), Маргариті Кузнецовій (ГРС-10), Анастасії Власовій (ХТ-10), Аліні Бурлаковій (ХТ-10), Ярославу Гальчуку (ХТ-10), Богдану Тодорюку (ХТ-10).


     
    Результати роботи над проєктом можна переглянути на створеному Вікторією Животовою сайті. 
     
    Як команда Швеції готували борщ та вареники:


    Як наша команда готувалася до Різдва:


    Вітаємо нашу команду та бажаємо вдосконалюватися й не зупинятися!

     

    Автор: Admin
    Template not found: snow1.tpl