Проєкт Україна - ШвеціяДата: 5-01-2022, 22:45 | Події
Продовженням онлайн-зустрічі у червні 2021 року між закладами освіти ресторанного господарства (Україна - Швеція) стала робота над міжнародним міжпредметним проєктом "Гастрономічні та історичні традиції під час святкування Різдва”, яка тривала протягом вересня - грудня 2021 року.
Студентсько-викладацька команда коледжу подолала чимало сумнівів, страхів, невпевненості. Але це - стовідсотково неймовірно цікавий та корисний досвід! Позаду - і онлайн-зустріч із "живим” спілкуванням без перекладача, і складання меню на Різдво, і "цікавинки” про наші звичаї й традиції, і приготування шведських страв у домашніх кухнях-студіях (на цьому етапі мали дистанційне навчання). Команда - це не про вік, посаду, стать тощо. Це - разом навколо того, що об’єднує, це - вчасно сказати "ні”, це - взаємодопомога, це - уміння йти до мети за будь-якої погоди!
Дякуємо організаторам: Stellan Näslund, шеф-кухарю, викладачу De La Gardiegymnasiet (Швеція) та Наталії Роговій, викладачці української мови коледжу, амбасадорці освіти Швеції в Україні.
Дякуємо учасникам та учасницям: викладачкам Anna Frimodig, Галині Березюк, Наталії Мацкевич, Анні Балуновій; Софії Сливці (ХТ-15), Зої Єрьоміній (ХТ-15), Юлії Слободянюк (ХТ-13), Ользі Слободянюк (ХТ-17), Соф’ї Слівіній (ХТ-12), Костянтину Базилевському (ХТ-12), Вікторії Животовій (ГРС-10), Маргариті Кузнецовій (ГРС-10), Анастасії Власовій (ХТ-10), Аліні Бурлаковій (ХТ-10), Ярославу Гальчуку (ХТ-10), Богдану Тодорюку (ХТ-10).
Як команда Швеції готували борщ та вареники:
Як наша команда готувалася до Різдва:
Вітаємо нашу команду та
бажаємо вдосконалюватися й не зупинятися!
|