| Проєкт Україна - ШвеціяДата: 5-01-2022, 22:45 | Події Продовженням онлайн-зустрічі у червні 2021 року між закладами освіти ресторанного господарства  (Україна - Швеція) стала робота над міжнародним міжпредметним проєктом "Гастрономічні та історичні традиції під час святкування Різдва”, яка тривала протягом вересня - грудня 2021 року. Дякуємо організаторам: Stellan Näslund, шеф-кухарю, викладачу  De La Gardiegymnasiet (Швеція) та Наталії Роговій, викладачці української мови коледжу,  амбасадорці освіти Швеції в Україні. Дякуємо учасникам та учасницям: викладачкам Anna Frimodig, Галині Березюк, Наталії Мацкевич, Анні Балуновій; Софії Сливці (ХТ-15), Зої Єрьоміній (ХТ-15), Юлії Слободянюк (ХТ-13), Ользі Слободянюк (ХТ-17), Соф’ї Слівіній (ХТ-12), Костянтину Базилевському (ХТ-12), Вікторії Животовій (ГРС-10), Маргариті Кузнецовій (ГРС-10), Анастасії Власовій (ХТ-10), Аліні Бурлаковій (ХТ-10), Ярославу Гальчуку (ХТ-10), Богдану Тодорюку (ХТ-10). Як команда Швеції готували борщ та вареники: 
 
 Як наша команда готувалася до Різдва: 
 Вітаємо нашу команду та
бажаємо вдосконалюватися й не зупинятися!
			 
 | 







 
			
 Приймальна комісія
 Приймальна комісія
 Підготовчі курси
 Підготовчі курси
 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
 181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
 181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
 241 Готельно-ресторанна справа
 241 Готельно-ресторанна справа 
 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

 
		





