Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Масляна

      14 березня у коледжі ресторанного господарства НУХТ відбулося святкування Масляної, у рамках якого учасники змагалися між собою за багатьма критеріями: смак млинців, подача страви, естетичний вигляд та найголовніше - дотримання технологічного процесу. У конкурсі приймали участь групи: БВХП - 10, БВХП - 12, БВХП - 13, БВХП- 14, БВХП - 15, БВХП - 16, БВХП - 17, БОР - 5, БОР - 7, БОР - 8 та БВХ -20. Компетентне журі обрало кращих, проте незалежно від зайнятого місця усі отримали призи.

     


     

    Автор: krg
    Template not found: snow1.tpl