Ресторатор майбутнього 2.0Дата: 17-12-2025, 09:26 | Події
В період з 05.12.2025 по 10.12.2025 року в НУХТ факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. Доценка кафедра технологій ресторанної та аюрведичної продукції був проведений практично-технологічний конкурс для обдарованої та творчої молоді - здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів коледжів НУХТ «Ресторатор майбутнього 2:0», в якому взяли участь близько 30 учасників.
![]() Конкурс був організований в чотири етапи: перший - оцінював рівень теоретичної підготовки учасників у вигляді тестування закритого типу і містив 20 тестових запитань, другий та третій - передбачав тестування відкритого типу з ситуаційними технологічними запитаннями та пошуком технологічних помилок, четвертий блок - отримання та виконання творчого завдання.
Лідером за підсумками 1-3 етапів стала Веселовська Яна, група ХТ-22.
Здобувач освіти ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ», студент другого курсу групи ХТ-27 Ольховський
Мирослав презентував свою творчу роботу – холодну закуску «Буряковий
Фінансьєр по-українськи з сирним велюте» і за підсумками конкурсу посів друге місце.
![]() ![]() ![]() Першими в номінації "Концепція, що надихає” стали студентки четвертого курсу Веселовська Яна
![]() та Потапова Анна
![]() Ми щиро пишаємось їх досягненнями та впевнені, що це лише початок великих професійних перемог.
![]() |



















