Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Коледжанська ярмарка-конкурс "Парад вареників "

      16 жовтня у стінах нашого рідного коледжу пройшов конкурс-свято "Парад Вареників", події якого відбувалися на Коледжанській ярмарці. І слова великого письменника Миколи Васильовича Гоголя були дуже доречними:

         

    "Що, боже то мiй, господе! Чого тільки нема на той ярмарцi! Квіти, одяг, цукерки, мед, ремiнь, цибуля, а головне ВАРЕНИКИ всякi… так, що хоч би в кишенi було рублiв i з тридцять, то й тодi б не закупив усiєї ярмарки."

     

    На нашій коледжанській ярмарці були усі: і циганки, і продавці меду, солодощів, квітів, гончарних виробів, пани, звичайні селяни та ще багато цікавих персонажів. Також відбувалася концертна програма з українськими піснями, звичайно ж про вареники, українськими народними танцями. А особливою запрошеною зіркою була Верка Сердючка, яка приїхала спеціально покуштувати наших вареників! Та головним було не це, найбільше зацікавлених поглядів було на команди технологів, які готували і подавали різноманітні вареники. Команди, що приймали участь, гордість нашого коледжу: БВХП-12, БВХП-13, БВХП-14, БВХП-15, БВХП-16 і БВХП-17! А оцінювало їх старання висококваліфіковане журі, у складі:

    • Завідувач технологічного відділення - Жарко Ірина Валеріївна
    • Викладач технології харчових виробництв - Бугаєва Галина Миколаївна
    • Викладач української мови і літератури - Цвикор Ірина Петрівна
    • Майстер з виробничого навчання - Людмила Сергіївна
    • Голова журі: Заступник директора з виробничого навчання - Федорова Катерина Григорівна

     

       Наші команди-учасники пройшли через багато конкурсних етапів: Презентація команди, конкурс "Цибулька" ( на швидкість нарізали цибулю) і головне - презентацію, смакові якості, зовнішній вигляд та технологічну картку приготованих вареників. Усі команди приготували неймовірно смачні вареники, тому журі було дуже складно обрати переможців. Проте, вони змогли це зробити і ми отримали ось такі результати:

    I місце - 

    II місце - 

    III місце - 


    Автор: Студ рада
    Template not found: snow1.tpl