Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Коледжанська ярмарка-конкурс "Парад вареників "

      16 жовтня у стінах нашого рідного коледжу пройшов конкурс-свято "Парад Вареників", події якого відбувалися на Коледжанській ярмарці. І слова великого письменника Миколи Васильовича Гоголя були дуже доречними:

         

    "Що, боже то мiй, господе! Чого тільки нема на той ярмарцi! Квіти, одяг, цукерки, мед, ремiнь, цибуля, а головне ВАРЕНИКИ всякi… так, що хоч би в кишенi було рублiв i з тридцять, то й тодi б не закупив усiєї ярмарки."

     

    На нашій коледжанській ярмарці були усі: і циганки, і продавці меду, солодощів, квітів, гончарних виробів, пани, звичайні селяни та ще багато цікавих персонажів. Також відбувалася концертна програма з українськими піснями, звичайно ж про вареники, українськими народними танцями. А особливою запрошеною зіркою була Верка Сердючка, яка приїхала спеціально покуштувати наших вареників! Та головним було не це, найбільше зацікавлених поглядів було на команди технологів, які готували і подавали різноманітні вареники. Команди, що приймали участь, гордість нашого коледжу: БВХП-12, БВХП-13, БВХП-14, БВХП-15, БВХП-16 і БВХП-17! А оцінювало їх старання висококваліфіковане журі, у складі:

    • Завідувач технологічного відділення - Жарко Ірина Валеріївна
    • Викладач технології харчових виробництв - Бугаєва Галина Миколаївна
    • Викладач української мови і літератури - Цвикор Ірина Петрівна
    • Майстер з виробничого навчання - Людмила Сергіївна
    • Голова журі: Заступник директора з виробничого навчання - Федорова Катерина Григорівна

     

       Наші команди-учасники пройшли через багато конкурсних етапів: Презентація команди, конкурс "Цибулька" ( на швидкість нарізали цибулю) і головне - презентацію, смакові якості, зовнішній вигляд та технологічну картку приготованих вареників. Усі команди приготували неймовірно смачні вареники, тому журі було дуже складно обрати переможців. Проте, вони змогли це зробити і ми отримали ось такі результати:

    I місце - 

    II місце - 

    III місце - 


    Автор: Студ рада
    Template not found: snow1.tpl