Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(067)9825281,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    "Парад вареників" у Івано-Франківську 2013

        24 жовтня у стінах Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу відбувся IV міжнародний фестиваль"Парад вареників", у якому наш коледж традиційно щороку бере участь. Тому цей рік не став виключенням. Відстоювали честь коледжу команда найкращих технологів з групи БВХП-13: Ілля Шепета, Михайло Чорнак, Олексій Конон, Нога В'ячеслав, а також група підтримки і учасники сценок - студенти різних курсів і спеціальностей.

         Погода була теплою, а місто - привітним, організація свята була на високому рівні, тому від участі у цьому фестивалі залишилися найприємніші спогади. Конкурсів було всього три (презентація команди, "цибулька" та подача вареників), проте критеріїв оцінювання було немало і тому, навіть журі (основному та дорадчому), було дуже складно обрати переможців.


       Студенти посіли почесне 3 місце, а також отримали грамоту за найексклюзивніші соуси (смачніших, повірте, ви й не куштували)! До того ж кожному учаснику подарували сувенір на згадку.

    Хочеться висловити окрему подяку викладачам, що супроводжували і підтримували команду - Березюк Галині Сергіївні і Козінцевій Ользі Ігорівні!

     

     

     

     

    Автор: Студ рада
    Template not found: snow1.tpl