Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    "Парад вареників" у Івано-Франківську 2013

        24 жовтня у стінах Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу відбувся IV міжнародний фестиваль"Парад вареників", у якому наш коледж традиційно щороку бере участь. Тому цей рік не став виключенням. Відстоювали честь коледжу команда найкращих технологів з групи БВХП-13: Ілля Шепета, Михайло Чорнак, Олексій Конон, Нога В'ячеслав, а також група підтримки і учасники сценок - студенти різних курсів і спеціальностей.

         Погода була теплою, а місто - привітним, організація свята була на високому рівні, тому від участі у цьому фестивалі залишилися найприємніші спогади. Конкурсів було всього три (презентація команди, "цибулька" та подача вареників), проте критеріїв оцінювання було немало і тому, навіть журі (основному та дорадчому), було дуже складно обрати переможців.


       Студенти посіли почесне 3 місце, а також отримали грамоту за найексклюзивніші соуси (смачніших, повірте, ви й не куштували)! До того ж кожному учаснику подарували сувенір на згадку.

    Хочеться висловити окрему подяку викладачам, що супроводжували і підтримували команду - Березюк Галині Сергіївні і Козінцевій Ользі Ігорівні!

     

     

     

     

    Автор: Студ рада
    Template not found: snow1.tpl