Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(099)4369886,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    ОЛІМПІАДА

     

    Порядок проведення ІІІ етапу


    Всеукраїнської студентської олімпіади

    серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції»


     

     

     

     

     Загальні положення

    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1544 від 04.11.2013 р. «Про проведення Всеукраїнської олімпіади серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації у 2013/2014 навчальному році» Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій визнано як базовий для проведення ІІІ-го (Всеукраїнського) етапу Всеукраїнської олімпіади серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації з дисципліни «Виробництво кулінарної продукції».

     

    Термін проведення ІІІ етапу олімпіади:

    20 – 22 травня 2014 року.

    Звіти про проведення ІІ етапу олімпіади а також анкети-заявки учасників подати до Коледжу ресторанного господарства Національного університету харчових технологій не пізніше 10 квітня 2014 року (krgnuht@ukr.net).

    Робочі органи Олімпіади

    Робочими органами ІІІ етапу Олімпіади є організаційний комітет Олімпіади, журі, апеляційна комісія.

    Організаційний комітет ІІІ етапу Олімпіади:

    ·розробляє порядок проведення ІІІ етапу Олімпіади;

    ·розробляє програму заходів ІІІ етапу Олімпіади та забезпечує її проведення у строк, визначений наказом Міністерства освіти і науки України;

    ·організовує зустріч, розміщення, харчування, культурно-пізнавальні заходи та від'їзд учасників;

    ·організовує і проводить нагородження переможців;

    ·складає звіт про проведення ІІІ етапу Олімпіади;

    ·сприяє висвітленню результатів Олімпіади у засобах масової інформації.

    Склад Оргкомітету:

    Голова – Леус Руслан Миколайович - директор Коледжу ресторанного господарства НУХТ

    Заступник голови – Лобур Микола Сергійович - заступник директора з навчальної роботи Коледжу ресторанного господарства НУХТ

     

    Члени оргкомітету:

    -Кузнецова Віра Іванівна – директор Івано-франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму;

    -Бєлінська Галина Петрівна - завідувач економіко-механічного відділення Коледжу ресторанного господарства НУХТ

    -Поліщук Ірина Ігорівна - заступник директора з виховної роботи Коледжу ресторанного господарства НУХТ

     

    Журі

    ·розробляє конкурсні завдання та критерії їх оцінювання;

    ·перевіряє роботи учасників і визначає переможців;

    ·аналізує якість виконання студентами завдань, виявляє характерні помилки та оцінює рівень підготовки студентів до Олімпіади;

    ·готує пропозиції щодо вдосконалення навчального процесу з відповідних дисциплін.

    Склад журі:

    Голова – Гавриш Андрій Володимирович, доцент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу НУХТ

    Члени журі:

    -Бугаєва Галина Миколаївна – голова циклової комісії, старший викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ

    -Горпинко Галина Миколаївна – голова циклової комісії викладач-методист, Івано-франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму;

    -Діхтяренко Раїса Дмитрівна – викладач-методист Горлівського технікуму харчової промисловості Луганського національного аграрного університету;

    -Ілляшенко Людмила Олександрівна – заступник директора з навчальної роботи Коледжу економіки і технологій Чернігівського Національного технологічного університету;

    -Ситник Тетяна Володимирівна – старший викладач КРВНЗ «Феодосійський політехнічний технікум»;

    -Салата Любов Михайлівна – старший викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ;

    Апеляційна комісія

    Апеляційна комісія розглядає звернення учасників щодо вирішення питань, пов'язаних з оцінюванням завдань, і виносить відповідні пропозиції на обговорення журі. До складу апеляційних комісій входять представники базового та інших вищих навчальних закладів.

    Склад апеляційної комісії

    Голова – Жарко Ірина Валеріївна, завідувач технологічним відділенням Коледжу ресторанного господарства НУХТ

    Члени:

    1. Пічкар Маріанна Михайлівна, голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії Ужгородського торговельно - економічного коледжу КНТЕУ

    2.Кравченко Лідія Гнатівна, спеціаліст вищої категорії ДВНЗ Дніпропетровського технолого-економічного коледжу.

     

    Програма олімпіади:

    20 травня

    800 – 1200 – прибуття в НУХТ, реєстрація, розміщення учасників олімпіади та представників вищих навчальних закладів;

    1200 – 1300- обід

    1400 – 1700 – культурна програма.

    21 травня

    900 – 1300 – відкриття та проведення олімпіади

    1300 – 1500 – обід

    1500 – 1800 – культурна програма;

    1400 – 1800 – робота журі.

    22 травня

    1200 – 1400 – нагородження переможців та закриття олімпіади.

     

    Конкурсні завдання олімпіади

    Конкурсні завдання та критерії їх оцінювання розробляються членами журі і затверджуються головою оргкомітету олімпіади. Конкурсне завдання складається з тестової частини (оцінюється максимально в 60 балів) і творчого завдання, що включає 2 питання (оцінюється максимально в 40 балів).

    Конкурсне завдання базується на таких дисциплінах:

    -технологія виробництва кулінарної продукції;

    -санітарія і гігієна;

    -організація виробництва кулінарної продукції;

    -процеси і апарати;

    -товарознавство харчових продукті;

    -органічна хімія

    Учасники ІІІ Всеукраїнського етапу олімпіади

     

    Особи, що посіли призові місця у ІІ обласному етапі, не більше 3 осіб від навчального закладу.

    Учасники олімпіади обов’язково повинні мати при собі студентський квиток, паспорт та посвідчення про відрядження.

    Повноваження учасників олімпіади підтверджується Оргкомітетом ІІІ етапу Олімпіади.

    Порядок нагородження

    Переможці III (Всеукраїнського) етапу Олімпіади визначаються за трьома призовими місцями і нагороджуються дипломами Міністерства освіти і науки України.


    Файли: docs.rar [12.98 Kb]

     

    Учасники які підтвердили свою участь в олімпіаді:

    1. Львівській Державний Коледж Харчової І Переробної Промисловості;
    2. Волинський Технікум НУХТ;
    3. Тернопільський коледж.


     

     


    Автор: krg
    Template not found: snow1.tpl