Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування)

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Розклад вступних випробувань

    Усі консультаціЇ та індивідуальні усні співбесіди відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
    Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні. 
    При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
      
    Співбесіда (9:00)
    Час проведення: 8:45 - реєстрація, 9:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 796 0522 3266. Пароль: 111, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/79605223266?pwd=PBMfDA-1zhQvVjsuOkGTqDBs6yl4mb.1

    Співбесіда (12:00)
    Час проведення: 11:50 - реєстрація, 12:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)

    Ідентифікатор конференції ZOOM: 788 1654 5072. Пароль: 222, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/78816545072?pwd=9welfSJqDV5Inpz3_922ImHXfgltBy.1

     
    Розклад консультацій та розклад проведення індивідуальної  усної співбесіди
    для вступників на основі базової загальної середньої освіти



     
    Template not found: snow1.tpl