Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування, Готельне обслуговування)

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Вступна компанія

    Шановні абітурієнти! Запрошуємо вас на навчання до нашого коледжу!
          УВАГА! До 23.08.2022р. оголошено додатковий набір на місця державного бюджету  на основі Базової загальної середньої освіти (9 клас) для вступників з  особливо небезпечних територій, розташованих у районах проведення воєнних(бойових) дій, або які перебувають у тимчасовій окупації (блокуванні) за спеціальністю:
    181Харчові технології (Виробництво харчової продукції)-6 бюджетних місць
     

    Покрокова інструкція:
    1.Зателефонуйте за номером Приймальної комісії коледжу (044)5298955, (067)9429218
    2.Подайте до Приймальної комісії коледжу документ, що підтверджує реєстрацію на особливо небезпечній території  на пошту (krgnuht@ukr.net)                                                              3.Прийдіть в коледж і подайте заяву  
    3.Пройдіть індивідуальну усну співбесіду
    6.Подайте оригінали документів
    7.Ласкаво просимо на навчання 


     

    Додатковий набір студентів у 2022 році на основі БЗСО (9 клас)

    на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб

    За освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра

    Денна форма навчання

    Спеціальність

    Освітня програма

    Термін навчання

    Термін додаткового прийому заяв

    Вартість навчання за один навчальний рік

    181 Харчові технології

    Виробництво харчової продукції

    3,5

    14.07.2022-23.08.2022

    22800

    181 Харчові технології

    Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів

    3,5

    18000

    142Енергетичне машинобудування

    Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок

    3,10

    14000

    241 Готельно -ресторанна справа

    Готельно-ресторанна справа

    2,10

    21800

    Умови вступу: Мотиваційний лист

    Перелік документів для вступу:

    1.Оригінал свідоцтва про закінчення 9 класу і додаток до нього

    2.Медична довідка форма 086

    3.4 фото 3*4

    4.Мотиваційний лист

    5.Ксерокопія паспорту

    6.Ксерокопія довідки про місце реєстрації

     

    Набір студентів у 2022 році на основі ПЗСО (11 клас)

    на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб

    За освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра

    Денна форма навчання

    Спеціальність

    Освітня програма

    Термін навчання

    Термін  прийому заяв

    Вартість навчання за один навчальний рік

    181 Харчові технології

    Виробництво харчової продукції

    2,5

    14.07.2022-31.08.2022

    22800

    181 Харчові технології

    Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів

    2,10

    18000

    142Енергетичне машинобудування

    Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок

    2,10

    14000

    241 Готельно -ресторанна справа

    Готельне обслуговування  Ресторанне обслуговування

    2,5                    1,10

    14300

    21800


    Умови вступу: Мотиваційний лист

    Перелік документів для вступу:

    1.Оригінал свідоцтва про закінчення 11 класу і додаток до нього

    2.Медична довідка форма 086

    3.4 фото 3*4

    4.Мотиваційний лист

    5.Ксерокопія паспорту

    6.Ксерокопія довідки про місце реєстрації

    7.Приписне свідоцтво (хлопці)




    Автор: KRG

    Н

    До уваги вступників! Приймальна комісія коледжу працює з понеділка по п’ятницю – з 10.00 до 17.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00); по суботах – з 10.00 до 14.00. Надамо усі необхідні консультації щодо подання документів онлайн. Довідки за тел. (044) 5298955, (067) 9429218 - відповідальний секретар приймальної комісії.

    Мапа

    Template not found: snow1.tpl