Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame
    ОГОЛОШЕННЯ

      На базі повної загальної середньої освіти абітурієнти вступають на вакантні місця 2-го курсу при наявності вільних місць.
    Спеціальність:
    241 Готельно-ресторанна справа - 3 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво хліба) - 22 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) - 10 місць;
    071 Облік і оподаткування - 21 місце;
    142 Енергетичне машинобудування - 23 місця.

     
       
      На базі ОКР кваліфікованого робітника абітурієнти вступають на вакантні місця 2-го курсу при наявності вільних місць.
    Спеціальність:
    241 Готельно-ресторанна справа - 3 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво хліба) - 10 місць;
    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) - 11 місць;
    071 Облік і оподаткування - 20 місць;
    142 Енергетичне машинобудування - 5 місць.
    ОГОЛОШЕННЯ

      На базі повної загальної середньої освіти абітурієнти вступають на вакантні місця 2-го курсу при наявності вільних місць.
    Спеціальність:
    241 Готельно-ресторанна справа - 3 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво хліба) - 22 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) - 10 місць;
    071 Облік і оподаткування - 21 місце;
    142 Енергетичне машинобудування - 23 місця.

     
       
      На базі ОКР кваліфікованого робітника абітурієнти вступають на вакантні місця 2-го курсу при наявності вільних місць.
    Спеціальність:
    241 Готельно-ресторанна справа - 3 місця;
    181 Харчові технології (Виробництво хліба) - 10 місць;
    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції) - 11 місць;
    071 Облік і оподаткування - 20 місць;
    142 Енергетичне машинобудування - 5 місць.
    Детальніше
    Автор: KRG
    • 0

     

        У зв'язку із змінами  до  Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році  приймальна комісія розпочне приймати документи для участі у конкурсі для вступу на навчання до Коледжу Ресторанного Господарства 11 липня 2014 року!

       Інформація стосовно змін до правил прийому до коледжу розміщена на сайті, що пов'язано із погодженням змін у Міністерстві освіти і науки України.


     

     

    Інформація щодо поселення в гуртожиток

     

    Поселення відбудеться 28-серпня в 101 аудиторії о 10:00!

     

    Перелік документів які треба  мати при собі для поселення:

    • паспорт або свідоцтво про народження дитини (оригінал та ксерокс)
    • ідентифікаційний код
    • 4 фотокартки  3х4
    • два талони (зняття з реєстраційного обліку з місця проживання)
    • копія військового посвідчення (для хлопців)

     

    Сплата за проживання в гуртожитку  за 1 рік 2900грн

    Детальніше
    Автор: catdog
    • 60

    Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій  запрошує всіх бажаючих на День відкритих дверей. Учасники зможуть отримати інформацію про правила вступу, зміст і форми підготовки молодших спеціалістів, бакалаврів.

    Дні відкритих дверей:

    29 березня (п'ятниця) - 12:00

    30 березня (субота) - 10:00

    6 квітня (субота) -10:00 

    Фотогографії в середині.  

    Детальніше
    Автор: krg
    • 0
    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl