Дата: 31-07-2025, 14:50 | Інформація
Шановні вступники!
Вітаємо вас зі вступом! Надіємось і віримо, що ви здобудете професію своєї мрії в нашому коледжі
Наказ 160 про зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Наказ 161 про зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів), Готельно-ресторанна справа, Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Дата: 23-07-2025, 18:42 | Інформація
Вітаємо!
Ми щиро вітаємо всіх абітурієнтів з успішно складеною співбесідою! Ваша наполеглива праця та цілеспрямованість привели вас до успіху.
Рейтингові списки:
Рекомендовані до зарахування на бюджет 9 клас
Рекомендовані до зарахування на контракт 9 клас
Настав час підтвердити ваш вибір місця навчання! Будь ласка, переконайтеся, що ви в особистому кабінеті вступника отримали рекомендацію "Рекомендовано до зарахування " і підтвердіть вибір місця навчання.
Є два способи підтвердження:
1. Онлайн, через електронний кабінет вступника
-Увійти в електронний кабінет вступника
-У модулі "Подані заяви на вступ" знайти заяву, що має статус "Рекомендовано (бюджет)" або "Рекомендовано (контракт)"
-Виділити потрібну заяву та обрати в меню "Активні дії" пункт "Підтвердити вибір місця здобуття освіти".
-Далі вам буде запропоновано один із способів підтвердження:
а)За допомогою Кваліфікованого електронного підпису (КЕП): це найбільш поширений варіант. Вам потрібно мати КЕП (може бути на ID-картці, флешці або у вигляді "Дія.Підпису"). Обов'язково перед підписанням КЕП надати приймальній комісії ІПН, в іншому разі підписання електронним ключем буде неможливо, телефон адміністратора 0674351250 Олена Володимирівна, телефон секретаря приймальної комісії 0994369886 Анна Олександрівна
б) Завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви: цей варіант, як правило, доступний для вступників, які перебувають на тимчасово окупованій території або за кордоном і не мають можливості отримати КЕП. Вам потрібно роздрукувати заяву з кабінету, підписати її від руки, відсканувати та завантажити.
-Обов'язково перевірте статус заяви після підтвердження, щоб переконатися, що вона успішно підписана.
- Після підтвердження вибору потрібно подати оригінали документів до коледжу
2. Особисто в коледжі
Ви також можете підтвердити свій вибір, безпосередньо звернувшись до приймальної комісії коледжу. У цьому випадку вам зазвичай потрібно буде:
* Прибути до коледжу до 28 липня 2025р. бюджет, 03 серпня 2025р.контракт
* Підписати заяву та інші необхідні документи, які вам надасть приймальна комісія.
* У деяких випадках, навіть при особистому зверненні, може знадобитися підписання заяви онлайн за допомогою КЕП або "Дія.Підпису" в присутності членів приймальної комісії.
Важливі моменти:
* Терміни: Дуже важливо підтвердити свій вибір до встановленого дедлайну
* Документи: Після підтвердження вибору потрібно подати оригінали документів до коледжу. Це можна зробити як особисто, так і надіслати скановані копії документів з накладанням КЕП. Перелік необхідних документів:
* Копія документу, що посвідчує особу (паспорт).
* Копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційний код).
* Копія документу про освіту, на основі якого здійснюється вступ, та додаток до нього
*2 фото 3*4
*Копія витягу про місце реєстрації
*копії документів про пільги, якщо вони у вас є
*укласти договір про надання освітніх послуг Дата: 1-07-2025, 15:53 | Інформація
Усі консультаціЇ та співбесіди відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні.
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Консультація до співбесіди (10:00)
Час проведення: 9:55 - реєстрація, 10:00 - початок консультації (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 831 9180 4542. Пароль: 123, або перейдіть за покликанням: тисни тут
Співбесіда (9:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 8:50 - реєстрація, 9:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 796 0522 3266. Пароль: 111, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/79605223266?pwd=PBMfDA-1zhQvVjsuOkGTqDBs6yl4mb.1 Співбесіда (11:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 10:50 -реєстрація, 11:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 788 1654 5072. Пароль: 222, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/78816545072?pwd=9welfSJqDV5Inpz3_922ImHXfgltBy.1
Співбесіда (14:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 13:50 - реєстрація, 14:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 762 9928 9597. Пароль: 333, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/76299289597?pwd=QjhOGEOifAOTgGsf7Gban2arzTCm8v.1
Співбесіда (16:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 15:50 - реєстрація, 16:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 784 6032 3675. Пароль: 444, або перейдіть за покликанням:https://us04web.zoom.us/j/78460323675?pwd=9o8cIzDqzSCdRLiAIWCRVZFmQXuoAa.1 Результати співбесіди 22.08.2025 Дата: 25-03-2025, 10:27 | Інформація
Для студентів 2, 3 та 4 курсів ВСП КФКРГ НУХТ 25 березня була проведена гостьова лекція на тему «Хто такий «Інженер з низькотемпературної техніки»?». Лекцію проводив викладач катетри ТЕХТ Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого НУХТ, доцент, кандидат технічних наук,Пилипенко Олексій Юрійович. Особливістю лекції було подання інформації про вищу освіту як логічне доповнення до професійної передвищої. Підкреслено переваги кар'єрного шляху фахівців галузі після здобуття вищої освіти. Доповідач надав розширені та вичерпні відповіді щодо вступу та умов навчання в Національному університеті харчових технологій на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Він поділився власними враженнями від навчання та викладання в університеті. Студенти коледжу, які є здобувачами освіти, виявили тверде бажання продовжити здобуття освіти вже у статусі здобувачів НУХТ на катедрі ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого. Виражаємо подяку викладацькому складу катедри ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, НУХТ, за проведення таких цікавих, ґрунтовних та актуальних лекцій.Для студентів 2, 3 та 4 курсів ВСП КФКРГ НУХТ 25 березня була проведена гостьова лекція на тему «Хто такий «Інженер з низькотемпературної техніки»?». Лекцію проводив викладач катетри ТЕХТ Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого НУХТ, доцент, кандидат технічних наук,Пилипенко Олексій Юрійович. Особливістю лекції було подання інформації про вищу освіту як логічне доповнення до професійної передвищої. Підкреслено переваги кар'єрного шляху фахівців галузі після здобуття вищої освіти. Доповідач надав розширені та вичерпні відповіді щодо вступу та умов навчання в Національному університеті харчових технологій на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Він поділився власними враженнями від навчання та викладання в університеті. Студенти коледжу, які є здобувачами освіти, виявили тверде бажання продовжити здобуття освіти вже у статусі здобувачів НУХТ на катедрі ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого. Виражаємо подяку викладацькому складу катедри ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, НУХТ, за проведення таких цікавих, ґрунтовних та актуальних лекцій. Дата: 24-03-2025, 23:24 | Інформація
24 березня поточного року доцент кафедри експертизи харчових продуктів, Богдан Пащенко, провів гостьову лекцію перед збірною аудиторією студентів груп ГРС-12, та ГРС-13,здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, присвячену темі «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу». ![]() Викладач дисципліни «Управління якістю продукції та готельно- ресторанних послуг» Галина Бугаєва підкреслила актуальність представленої теми. Адже розвинена сенсорна чутливість фахівця може надихати на створення нових, оригінальних страв та напоїв, що відповідають потребам ринку. Оволодіння навичками сенсорного аналізу робить випускників більш конкурентоздатними на ринку праці, адже вони володіють важливим інструментом для забезпечення високих стандартів якості в індустрії гостинності. ![]()
Сенсорний аналіз відіграє ключову роль у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи, оскільки він:
Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та органолептичній оцінці якості харчових продуктів, властивості, що можна описати за їх допомогою, сучасні методи сенсорного аналізу за допомогою новітньої комп’ютерної техніки та програмного забезпечення. Студенти активно брали участь в обговоренні. Таким чином, сенсорний аналіз є фундаментальною дисципліною, яка забезпечує майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи необхідними знаннями та навичками для забезпечення високої якості продукції та послуг, задоволення потреб клієнтів та досягнення успіху в професійній діяльності
Дата: 21-03-2025, 13:12 | Інформація
20 березня 2025р на базі Київського механіко-технологічного коледжу відбувся конкурс "Кращий за фахом" в якому взяли участь студенти нашого коледжу групи ЕМ-7 Бурченко Максим, який посів ТРЕТЄ місце та Шаповал Артур.
![]() Дата: 21-03-2025, 09:54 | Інформація
14 та 20 березня здобувачі освіти ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" мали змогу прослухати гостьову лекцію на тему: «Рослинні олії і жири для здорового харчування»![]() Лекції проводили:доцент, кандидат технічних наук Бахмач Володимир Олександрович та доцентт, кандидат технічних наук Радзієвська Ірина Геронтіївна
У
заході приймали участь здобувачі освіти спеціальності 181 "Харчові
технології"
![]() ![]() Щиро вдячні викладачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів за цікаву нову інформацію, стосовно різних видів олії, які виготовляються та використовуються в Україні ![]() Дата: 20-03-2025, 12:28 | Інформація
18 березня 2025 року був підписаний договір про співпрацю між в.о. директора ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» Русланом Леусом та головою Ради Директорів фахової передвищої освіти України, директором Київського фахового коледжу електронних приладів Анатолієм Похресником. Договір передбачає співпрацю в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом, стажування i підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та ïx практичного застосування на виробництві.
![]() ![]() Дата: 14-03-2025, 10:44 | Інформація
14 березня відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: «Корисні солодощі: міф чи реальність». Лектор – кандидат технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій – Юлія Вікторівна Камбулова. Здобувачам освіти розказали про новітні тренди розвитку кондитерської промисловості, на яку вікову категорію розрахована продукція, класифікація кондитерських виробів. Лекторка висвітлила всю користь і шкідливий вплив всіх сировинних інгредієнтів, які використовуються для виробництва кондитерських виробів. Також розказала про нову сировину, яка може замінити традиційну, щоб зменшити шкідливий вплив продукції на організм людини і тим самим зменшити ризик виникнення різноманітних захворювань. Щиро вдячні викладачці і організаторам заходу за цікаву і корисну лекцію. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дата: 14-03-2025, 10:05 | Інформація
14 березня 2025 рокуздобувачі освіти ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ” прослухали гостьову лекцію на тему: "Загальні особливості індустрії гостинності: міжнародний та вітчизняний досвід” ![]()
Лекцію проводила лектор: доцент кафедри готельно-ресторанної справи Дулька Ольга Степанівна. У заході приймали участь здобувачі освіти спеціальностей 181 "Харчові технології” та 241 "Готельно-ресторанна справа”. ![]()
![]()
Під час проведеної лекції ознайомилися з широким спектром послуг, які спрямовані на задоволення потреб гостей, створення комфортного і приємного середовища для відпочинку та ділових зустрічей.
![]()
![]()
Здобувачі освіти дізналися кілька загальних особливостей індустрії гостинності: 1. Орієнтація на клієнта: Індустрія гостинності зосереджена на наданні високоякісного сервісу та забезпечені максимального комфорту для гостей. Важливо не тільки задовольняти потреби, але й створювати незабутні враження.
![]()
2. Широкий спектр послуг: Сюди входять готелі, ресторани, кафе, курорти, туризм, організація подій та інші послуги, що покликані забезпечити комфорт і дозвілля для гостей. 3. Сезонність та місцезалежність: Багато сегментів індустрії гостинності (наприклад, курорти, готелі) можуть залежати від сезонних змін. Також важливим є місцезнаходження - великі туристичні напрямки чи культурні столиці часто стають основними центрами цієї індустрії.
4. Інновації
та технології: Використання новітніх
технологій, таких як онлайн-бронювання, мобільні додатки для послуг,
автоматизація процесів обслуговування та покращення досвіду гостей, стає
важливою частиною індустрії. ![]()
![]()
6. Етика
та сталий розвиток: Індустрія гостинності
все більше звертає увагу на сталий розвиток, використання екологічних
матеріалів та практик, а також етичне ставлення до працівників та гостей. 7. Професіоналізм
персоналу: Високий рівень обслуговування
та задоволення клієнтів залежить від компетентності та уважності персоналу, що
є ключовим фактором успіху в цій індустрії. ![]()
Індустрія гостинності є
динамічною, вимагає постійного вдосконалення та готовності до змін, щоб
відповідати вимогам сучасного ринку та задоволення клієнтських очікувань. Висловлюємо щиру подяку доценту кафедри
готельно-ресторанної справи за проведену лекцію. Пояснення були чіткими і
зрозумілими, а подача матеріалу - цікавою та захоплюючою.
НазадВперед
|