|
Дата: 31-10-2025, 15:43 | Інформація
ВСП КФКРГ НУХТ оголошує прийом слухачів
на підготовчі курси, щодо вступу в коледж
на навчання у 2026 році
за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» за спеціальностями: 1. «G13 Харчові технології» (Виробництво харчової продукції, Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) 2. «J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (Готельно-ресторанна справа та кейтеринг) 3. «G4 Енерговиробництво» (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок) Підготовка здійснюється з предметів: математика; українська мова. Заняття проводяться в режимі онлайн на платформі ZOOM. Зарахування слухачів підготовчих курсів на навчання - згідно з правилами прийому до коледжу у 2026 році.
Випускники підготовчих курсів (крім короткострокових) мають пільги при вступі. Початок занять: 1-ша група з 17 листопада 2025 року (термін навчання - 6 місяців). Навчання платне. Тел. для довідок: (044)5298955, (050)3571482. Заповніть, будь ласка, реєстраційну форму тут і вам зателефонують. Дата: 27-10-2025, 07:15 | Інформація
МОН оголошує конкурс на заміщення посади ректора Національного університету харчових технологій
У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови (вільне володіння державною мовою першого або другого ступеня), мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.
Положення про порядок акредитації та організації роботи спостерігачів на виборах ректора Національного університету харчових технологій ПОРЯДОК подання та розгляду звернень під час проведення виборів ректора Національного університету харчових технологій
Протоколи засідань регіонального організаційного комітету ВСП КФКРГ НУХТ
Протоколи засідань дільничої виборчої комісії ВСП КФКРГ НУХТ
Протоколи засідань організаційного комітету НУХТ
Протоколи засідань Виборчої комісії НУХТ
Дата: 31-07-2025, 14:50 | Інформація
Шановні вступники!
Вітаємо вас зі вступом! Надіємось і віримо, що ви здобудете професію своєї мрії в нашому коледжі
Наказ 160 про зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб Харчові технології (Виробництво харчової продукції) Наказ 161 про зарахування за кошти фізичних чи юридичних осіб Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів), Готельно-ресторанна справа, Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Дата: 23-07-2025, 18:42 | Інформація
Вітаємо!
Ми щиро вітаємо всіх абітурієнтів з успішно складеною співбесідою! Ваша наполеглива праця та цілеспрямованість привели вас до успіху.
Рейтингові списки:
Рекомендовані до зарахування на бюджет 9 клас
Рекомендовані до зарахування на контракт 9 клас
Настав час підтвердити ваш вибір місця навчання! Будь ласка, переконайтеся, що ви в особистому кабінеті вступника отримали рекомендацію "Рекомендовано до зарахування " і підтвердіть вибір місця навчання.
Є два способи підтвердження:
1. Онлайн, через електронний кабінет вступника
-Увійти в електронний кабінет вступника
-У модулі "Подані заяви на вступ" знайти заяву, що має статус "Рекомендовано (бюджет)" або "Рекомендовано (контракт)"
-Виділити потрібну заяву та обрати в меню "Активні дії" пункт "Підтвердити вибір місця здобуття освіти".
-Далі вам буде запропоновано один із способів підтвердження:
а)За допомогою Кваліфікованого електронного підпису (КЕП): це найбільш поширений варіант. Вам потрібно мати КЕП (може бути на ID-картці, флешці або у вигляді "Дія.Підпису"). Обов'язково перед підписанням КЕП надати приймальній комісії ІПН, в іншому разі підписання електронним ключем буде неможливо, телефон адміністратора 0674351250 Олена Володимирівна, телефон секретаря приймальної комісії 0994369886 Анна Олександрівна
б) Завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви: цей варіант, як правило, доступний для вступників, які перебувають на тимчасово окупованій території або за кордоном і не мають можливості отримати КЕП. Вам потрібно роздрукувати заяву з кабінету, підписати її від руки, відсканувати та завантажити.
-Обов'язково перевірте статус заяви після підтвердження, щоб переконатися, що вона успішно підписана.
- Після підтвердження вибору потрібно подати оригінали документів до коледжу
2. Особисто в коледжі
Ви також можете підтвердити свій вибір, безпосередньо звернувшись до приймальної комісії коледжу. У цьому випадку вам зазвичай потрібно буде:
* Прибути до коледжу до 28 липня 2025р. бюджет, 03 серпня 2025р.контракт
* Підписати заяву та інші необхідні документи, які вам надасть приймальна комісія.
* У деяких випадках, навіть при особистому зверненні, може знадобитися підписання заяви онлайн за допомогою КЕП або "Дія.Підпису" в присутності членів приймальної комісії.
Важливі моменти:
* Терміни: Дуже важливо підтвердити свій вибір до встановленого дедлайну
* Документи: Після підтвердження вибору потрібно подати оригінали документів до коледжу. Це можна зробити як особисто, так і надіслати скановані копії документів з накладанням КЕП. Перелік необхідних документів:
* Копія документу, що посвідчує особу (паспорт).
* Копія реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційний код).
* Копія документу про освіту, на основі якого здійснюється вступ, та додаток до нього
*2 фото 3*4
*Копія витягу про місце реєстрації
*копії документів про пільги, якщо вони у вас є
*укласти договір про надання освітніх послуг Дата: 1-07-2025, 15:53 | Інформація
Усі консультаціЇ та співбесіди відбуватимуться у режимі онлайн на платформі ZOOM згідно розкладу вашої групи!
Перевірте заздалегідь якість та швидкість підключення до інтернету. Вона повинна бути на високому рівні.
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Консультація до співбесіди (10:00)
Час проведення: 9:55 - реєстрація, 10:00 - початок консультації (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 831 9180 4542. Пароль: 123, або перейдіть за покликанням: тисни тут
Співбесіда (9:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 8:50 - реєстрація, 9:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 796 0522 3266. Пароль: 111, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/79605223266?pwd=PBMfDA-1zhQvVjsuOkGTqDBs6yl4mb.1 Співбесіда (11:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 10:50 -реєстрація, 11:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 788 1654 5072. Пароль: 222, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/78816545072?pwd=9welfSJqDV5Inpz3_922ImHXfgltBy.1
Співбесіда (14:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 13:50 - реєстрація, 14:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 762 9928 9597. Пароль: 333, або перейдіть за покликанням: https://us04web.zoom.us/j/76299289597?pwd=QjhOGEOifAOTgGsf7Gban2arzTCm8v.1
Співбесіда (16:00)
При вході до конференції реєструйтеся під своїм прізвищем та ім'ям!!!
Час проведення: 15:50 - реєстрація, 16:00 - початок співбесіди (згідно розкладу вашої групи)
Ідентифікатор конференції ZOOM: 784 6032 3675. Пароль: 444, або перейдіть за покликанням:https://us04web.zoom.us/j/78460323675?pwd=9o8cIzDqzSCdRLiAIWCRVZFmQXuoAa.1 Результати співбесіди 22.08.2025 Дата: 25-03-2025, 10:27 | Інформація
Для студентів 2, 3 та 4 курсів ВСП КФКРГ НУХТ 25 березня була проведена гостьова лекція на тему «Хто такий «Інженер з низькотемпературної техніки»?». Лекцію проводив викладач катетри ТЕХТ Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого НУХТ, доцент, кандидат технічних наук,Пилипенко Олексій Юрійович. Особливістю лекції було подання інформації про вищу освіту як логічне доповнення до професійної передвищої. Підкреслено переваги кар'єрного шляху фахівців галузі після здобуття вищої освіти. Доповідач надав розширені та вичерпні відповіді щодо вступу та умов навчання в Національному університеті харчових технологій на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Він поділився власними враженнями від навчання та викладання в університеті. Студенти коледжу, які є здобувачами освіти, виявили тверде бажання продовжити здобуття освіти вже у статусі здобувачів НУХТ на катедрі ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого. Виражаємо подяку викладацькому складу катедри ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, НУХТ, за проведення таких цікавих, ґрунтовних та актуальних лекцій.Для студентів 2, 3 та 4 курсів ВСП КФКРГ НУХТ 25 березня була проведена гостьова лекція на тему «Хто такий «Інженер з низькотемпературної техніки»?». Лекцію проводив викладач катетри ТЕХТ Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого НУХТ, доцент, кандидат технічних наук,Пилипенко Олексій Юрійович. Особливістю лекції було подання інформації про вищу освіту як логічне доповнення до професійної передвищої. Підкреслено переваги кар'єрного шляху фахівців галузі після здобуття вищої освіти. Доповідач надав розширені та вичерпні відповіді щодо вступу та умов навчання в Національному університеті харчових технологій на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Він поділився власними враженнями від навчання та викладання в університеті. Студенти коледжу, які є здобувачами освіти, виявили тверде бажання продовжити здобуття освіти вже у статусі здобувачів НУХТ на катедрі ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого. Виражаємо подяку викладацькому складу катедри ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, НУХТ, за проведення таких цікавих, ґрунтовних та актуальних лекцій. Дата: 24-03-2025, 23:24 | Інформація
24 березня поточного року доцент кафедри експертизи харчових продуктів, Богдан Пащенко, провів гостьову лекцію перед збірною аудиторією студентів груп ГРС-12, та ГРС-13,здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, присвячену темі «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу». ![]() Викладач дисципліни «Управління якістю продукції та готельно- ресторанних послуг» Галина Бугаєва підкреслила актуальність представленої теми. Адже розвинена сенсорна чутливість фахівця може надихати на створення нових, оригінальних страв та напоїв, що відповідають потребам ринку. Оволодіння навичками сенсорного аналізу робить випускників більш конкурентоздатними на ринку праці, адже вони володіють важливим інструментом для забезпечення високих стандартів якості в індустрії гостинності. ![]()
Сенсорний аналіз відіграє ключову роль у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи, оскільки він:
Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та органолептичній оцінці якості харчових продуктів, властивості, що можна описати за їх допомогою, сучасні методи сенсорного аналізу за допомогою новітньої комп’ютерної техніки та програмного забезпечення. Студенти активно брали участь в обговоренні. Таким чином, сенсорний аналіз є фундаментальною дисципліною, яка забезпечує майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи необхідними знаннями та навичками для забезпечення високої якості продукції та послуг, задоволення потреб клієнтів та досягнення успіху в професійній діяльності
Дата: 21-03-2025, 13:12 | Інформація
20 березня 2025р на базі Київського механіко-технологічного коледжу відбувся конкурс "Кращий за фахом" в якому взяли участь студенти нашого коледжу групи ЕМ-7 Бурченко Максим, який посів ТРЕТЄ місце та Шаповал Артур.
![]() Дата: 21-03-2025, 09:54 | Інформація
14 та 20 березня здобувачі освіти ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" мали змогу прослухати гостьову лекцію на тему: «Рослинні олії і жири для здорового харчування»![]() Лекції проводили:доцент, кандидат технічних наук Бахмач Володимир Олександрович та доцентт, кандидат технічних наук Радзієвська Ірина Геронтіївна
У
заході приймали участь здобувачі освіти спеціальності 181 "Харчові
технології"
![]() ![]() Щиро вдячні викладачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів за цікаву нову інформацію, стосовно різних видів олії, які виготовляються та використовуються в Україні ![]() Дата: 20-03-2025, 12:28 | Інформація
18 березня 2025 року був підписаний договір про співпрацю між в.о. директора ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» Русланом Леусом та головою Ради Директорів фахової передвищої освіти України, директором Київського фахового коледжу електронних приладів Анатолієм Похресником. Договір передбачає співпрацю в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом, стажування i підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та ïx практичного застосування на виробництві.
![]() ![]()
НазадВперед
|

























