Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок: 529-89-55, 529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси: вступ та підвищення кваліфікації

  • Щодо вступу в коледж на навчання
  • Для підвищення кваліфікації на базі молодшого спеціалста
  • Slide 3

    181 Харчові технології (5.05170101 «Виробництво харчової продукції»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (5.05170104 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа (5.14010102 «Ресторанне обслуговування»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 6

    071 Облік і оподаткування (5.03050901 «Бухгалтерський облік»)

  • Молодший спеціаліст з даного фаху має можливість займати посади бухгалтера в організаціях, підприємствах та установах різних галузей діяльності всіх форм власності, бухгалтера-ревізора, бухгалтера із розрахунку цін в підприємствах ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (5.05060403 «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»)

  • Молодший спеціаліст може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame

    Всеукраїнська олімпіади із спеціальностей «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

    23-24 травня за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ в Національному університеті харчових технологій м.Київ відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології», «Виробництво харчової продукції» серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст».

    Для участі у Олімпіаді до університету завітали 58 студентів із 25 освітніх закладів всієї України.

    Після урочистого відкриття ІІ етапу Олімпіади, її учасники приступили до виконання конкурсних завдань, що складалися з тестової частини і творчого завдання.

    ІІІ місце виборов Іван Мартиненко студент гр. ХТ- 1 (Коледж ресторанного господарства НУХТ) (другий зліва в верхньому ряду)

    Вітаємо переможців, бажаємо успіхів їм і учасникам Олімпіади.


    Автор: KRG
    Template not found: snow1.tpl