Сучасні тренди здорового харчуванняДата: 26-02-2025, 16:50 | Інформація
26 лютого 2025 року здобувачі фахової передвищої освіти та викладачі ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" мали змогу прослухати гостьову лекцію кандидата технічних наук, доцента кафедри технології оздоровчих прдуктів Стеценко Наталії Олександрівни на тему "Сучасні тренди здорового харчування" У заході приймали участь здобувачі освіти спеціальності 181 "Харчові технології", 241 "Готельно-ресторанна справа", а також спеціально запрошені слухачі підготовчих курсів коледжу та їх батьки.
Дуже вдячні організаторам заходу та викладачам кафедри технології оздоровчих продуктів за актуальність запропонованої тематики, інформативність та яскравість презентації.
|