| Сучасні тренди здорового харчуванняДата: 26-02-2025, 16:50 | Інформація    26 лютого 2025 року здобувачі фахової передвищої освіти та викладачі ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" мали змогу прослухати гостьову лекцію кандидата технічних наук, доцента кафедри технології оздоровчих прдуктів Стеценко Наталії Олександрівни на тему "Сучасні тренди здорового харчування"  У заході приймали участь здобувачі освіти спеціальності 181 "Харчові технології", 241 "Готельно-ресторанна справа", а також спеціально запрошені слухачі підготовчих курсів коледжу та їх батьки.      Дуже вдячні організаторам заходу та викладачам кафедри технології оздоровчих продуктів за актуальність запропонованої тематики, інформативність та яскравість презентації. | 







 
			
 Приймальна комісія
 Приймальна комісія
 Підготовчі курси
 Підготовчі курси
 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)
 181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
 181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
 241 Готельно-ресторанна справа
 241 Готельно-ресторанна справа 
 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)
 142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

 
		





