Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(099)4369886,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame


    Голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін та фізичного виховання коледжу Наталія Рогова взяла участь у роботі XXXIII щорічної конференції Асоціації керівників закладів освіти "Відроджені гімназії України” (Президент – Ярослав Турянський) на тему:

    «Сучасний менеджмент керівника закладу освіти у час глобальних змін та реформ у галузі освіти України при входженні у європейський освітній простір».

    У рамках представлення звітуАсоціації з міжнародної діяльності було презентовано участь здобувачок освіти коледжу Ангеліни Ахматової (ХТ – 25) та Яни Веселовської (ХТ – 22) у річній Програмі обміну «Україна – Італія (ВГУ – ANP – Intercultura)».

     

    Програма «Інтеркультура» покрила витрати на проживання та харчування в італійських родинах, навчання в закладах освіти, переліт, занурення в культурно-спортивно-мистецький простір. Для участі у 2024 – 2025рр в Україні було відібрано трьох: двох учасниць коледжу та одного учасника - Артема Антонюка Ковельського ліцею імені Олени Пчілки (директорка Олена Вальчук).

    Яна (місто Барлетта) та Ангеліна (місто Парма) навчалися в Техніко – економічному інституті за туристичним напрямом, вивчаючи 4 мови: англійську, італійську, іспанську та французьку, одночасно здобуваючи освіту в коледжі.

     

     

    Про враження Ангеліни: «Я з упевненістю можу заявити, що у мене була і є найкраща host family, яку я вже зараз вважаю своєю другою сімʼєю. Це відкрита, неймовірна, любляча родина, яка вплинула на мене і змінила мене, указавши мені на мої найкращі сторони, відкривши в мені відчайдушну, хоробру, сміливу, яскраву дівчину, яка радіє кожному моменту і ніколи не здається. Найважливіше - це їхня любов до мене, бути поміж них самих кожен день, у кожному моменті, у кожному погляді. І висновком цього щасливого життя є те, що я повернуся сюди, бо це місце, ця країна, ці люди стали моїм домом, який я втратила у Соледарі через війну, а без дому жити не можна».

     

     

     

    Про враження Яни: «Це був неймовірний рік, він допоміг мені вирости, я дізналась, що можу зробити набагато більше, ніж уявляла. Звичайно, спочатку було страшно — адже все було невідоме, тим більше, що італійською я ще не розмовляла. Я постійно мала підтримку волонтерів та своєї сім'ї, тож знала, що в будь-якій ситуації можу покластись на них. Я почала займатись карате, і навіть здобула жовтий пояс.

    Тепер, після Програми, я планую продовжувати навчання в українському Лінгвістичному університеті. Завдяки програмі я зрозуміла, що саме хочу робити в своєму житті. Також, коли «Інтеркультура» буде мати офіс в Україні, я обов'язково буду волонтеркою, щоб продовжувати обмін культурою між нашою та іншими країнами світу».

     

    Ця ініціатива є набагато більше, ніж Програма обміну, це міст надії у майбутнє, відчутний знак того, як співпраця між закладами освіти може створити конкретні можливості для молоді», - директор офісу Асоціації керівників шкіл Італії Марчелло Беттоні.

     

     
    20 травня 2025 року о 15:00 запрошуємо на День відкритих дверей

    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM. Також чекаємо на вас і в стінах нашого закладу за адресою: вул. Дмитра Дорошенка, 57. Познайомимо вас з освітніми програмами, особливостями вступу у 2025 році. Чекаємо на зустріч з вами!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111
        З Днем вишиванки!
       У цей день бажано примножувати традиції, бути гідними нащадками своєї нації, впевнено крокувати вперед, пам'ятаючи, ким ми є. 
       Вишивана сорочка об'єднує українціів незалежно від віку, місця проживання. Вона промовляє мовою серця, мовою, яка зрозуміла кожному, хто любить Україну.
       Пам'ятаймо, що ми-Українці й зможемо все!  
    Студентки групи ГРС-16   


     
     27 березня 2025 р. о 15:00 запрошуємо на День відкритих дверей
    випускників та випускниць закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, батьків та всіх, кому цікаво.
    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM.
    - Ви познайомитеся з освітніми програмами нашого закладу!
    - Ви дізнаєтеся про особливості вступу у 2025 році!
    - Ви можете поставити питання, які вас турбують, щодо вступу та отримати на них відповіді!

    Чекаємо на Вас!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111
     

    11 березня відбулась дружня зустріч в.о.директора ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» Руслана Леуса з директоркою Київського фахового коледжу прикладних наук Ганною Щуцькою з метою підписання договору про співпрацю в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом, стажування i підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та ïx практичного застосування на виробництві.

     




               Вітаємо здобувачів  освіти спеціальності 181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)  коледжу, які успішно склали  державний кваліфікаційний іспит і завершили навчання  в коледжі 31 січня 2025р.

    22-28 січня 2025 року здобувачі освіти успішно пройшли фінальний етап з отримання фахової передвищої освіти -склали державний кваліфікаційний іспит на здобуття освітнього ступеня "Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій"

    Голова державної кваліфікаційної комісії на технологічному відділенні денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології», доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко у заключному виступі привітала здобувачів груп ХТ-18 і ХТ-19 і з важливою подією у їх житті та професійному становленні. Викладачка зазначила, що позитивні результати іспиту наочно демонструють високий рівень синергії, що склалась між викладачами і співробітниками коледжу з одного боку, та здобувачами з іншого. Приємно, що старше покоління віддано передає власні знання та досвід молодій генерації українських фахівців, котрі демонструють глибокий рівень зацікавленості та ентузіазму в опануванні обраною професією.

     Сучасні виклики, ризики та зовнішні загрози стали додатковими чинниками для удосконалення в коледжі навчального процесу, впровадження інноваційних методів навчання, у тому числі на дистанційній платформі.


    Саме особисті та професійні якості фахівців є найважливішою складовою їх конкурентоспроможності на вітчизняному та міжнародному ринку праці. Тож, головчиня ДЕК закликала випускників коледжу до постійного вдосконалення майстерності, поглиблення теоретичних знань і практичних навичок. Зважаючи на те, що коледж є структурним підрозділом НУХТ із відповідною інтеграцією освітніх програм, цілком логічним вибором для його випускників є продовження навчання в університеті на спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійній програмі «Технології харчування».

    Важливою перевагою такого рішення є можливість отримати вищу освіту у скорочені терміни. Випускники коледжу знають, що освітні програми НУХТ відповідають сучасним вітчизняним та іноземним стандартам й містять значний міжнародний контекст, у тому числі щодо опанування іноземних мов. Університет постійно взаємодіє з випускниками та стейкхолдерами, що забезпечує практичну вагомість навчальних дисциплін, ефективність проведення практик і дає додаткові можливості для працевлаштування.

     



    29 січня 2025 р. відбулася ІІ студентська науково-практична онлайн-конференція, присвячена 400-й річниці від часу народження Марусі Чурай, у якій взяли участь педагогічні працівники та здобувачі й здобувачки закладів фахової передвищої освіти міста Києва.
    За підсумками проведення конференції оголошено подяки учасницям нашого коледжу:
    -Гребеняк Дані Володимирівні, викладачці історії та громадянської освіти, спеціалісту вищої категорії, викладачу-методисту;
    - БОЙКО Тетяні, здобувачці освіти 2 курсу групи ХТ – 24 (тема доповіді: «Дмитро Мирон-Орлик (1911-1941)»);
    -НАУЛКО Аріні, здобувачці освіти 1 курсу групи ГРС – 16 (тема доповіді: «Феномен самореалізації: слава, егоїзм, нарцисизм, стагнація»).
    Вітаємо учасниць та бажаємо подальших звершень!
      
    2 листопада 2024 р. об 11:00 запрошуємо на День відкритих дверей
    випускників та випускниць закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, батьків та всіх, кому цікаво.
    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM.
    - Ви познайомитеся із спеціальностями нашого закладу!
    - Ви дізнаєтеся про особливості вступу у 2025 році!
    - Ви можете поставити питання, які вас турбують, щодо вступу та отримати на них відповіді!

    Чекаємо на Вас!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111

    У суботу, 30 березня 2024 р., відбулася онлайн-зустріч з нашими абітурієнтами в День відкритих дверей.  На цей захід також прийшли майбутні вступники разом зі своїми батьками, родичами, аби оглянути матеріально-технічну базу закладу, поспілкуватися та задати питання щодо умов вступу до нашого коледжу, зануритися та відчути атмосферу студентського життя. Зустріч-знайомство відбулася в дуже теплій, дружній атмосфері. Дякуємо всім гостям нашого заходу! До нових зустрічей!
    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl