Slides, A Slideshow Plugin for jQuery
KRG NUHT
Slide 1

Приймальна комісія

  • Телефони для довідок:+38(099)4369886,+38(066)5821028,(044)529-89-55, (044)529-73-41
  • Урядова "гаряча лінія": 1545
  • Slide 2

    Підготовчі курси

  • Вступ до коледжу на навчання
  • Slide 3

    181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції)

  • Фаховий молодший бакалавр з цього фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 4

    181 Харчові технології (Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)

  • Найдревніша професія „пекар” та найпривабливіша - „кондитер” створили цю спеціальність
  • Slide 5

    241 Готельно-ресторанна справа

  • Фаховий молодший бакалавр з даного фаху виконує спеціальні роботи, пов’язані з організацією діяльності закладів ресторанного господарства
  • Slide 7

    142 Енергетичне машинобудування (Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок)

  • Фаховий молодший бакалавр може займати первинні посади: майстер; механік; технік з експлуатації та ремонту; технік-конструктор; керівник малого підприємства апарату управління; начальник дільниці
  • Example Frame


    Голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін та фізичного виховання коледжу Наталія Рогова взяла участь у роботі XXXIII щорічної конференції Асоціації керівників закладів освіти "Відроджені гімназії України” (Президент – Ярослав Турянський) на тему:

    «Сучасний менеджмент керівника закладу освіти у час глобальних змін та реформ у галузі освіти України при входженні у європейський освітній простір».

    У рамках представлення звітуАсоціації з міжнародної діяльності було презентовано участь здобувачок освіти коледжу Ангеліни Ахматової (ХТ – 25) та Яни Веселовської (ХТ – 22) у річній Програмі обміну «Україна – Італія (ВГУ – ANP – Intercultura)».

     

    Програма «Інтеркультура» покрила витрати на проживання та харчування в італійських родинах, навчання в закладах освіти, переліт, занурення в культурно-спортивно-мистецький простір. Для участі у 2024 – 2025рр в Україні було відібрано трьох: двох учасниць коледжу та одного учасника - Артема Антонюка Ковельського ліцею імені Олени Пчілки (директорка Олена Вальчук).

    Яна (місто Барлетта) та Ангеліна (місто Парма) навчалися в Техніко – економічному інституті за туристичним напрямом, вивчаючи 4 мови: англійську, італійську, іспанську та французьку, одночасно здобуваючи освіту в коледжі.

     

     

    Про враження Ангеліни: «Я з упевненістю можу заявити, що у мене була і є найкраща host family, яку я вже зараз вважаю своєю другою сімʼєю. Це відкрита, неймовірна, любляча родина, яка вплинула на мене і змінила мене, указавши мені на мої найкращі сторони, відкривши в мені відчайдушну, хоробру, сміливу, яскраву дівчину, яка радіє кожному моменту і ніколи не здається. Найважливіше - це їхня любов до мене, бути поміж них самих кожен день, у кожному моменті, у кожному погляді. І висновком цього щасливого життя є те, що я повернуся сюди, бо це місце, ця країна, ці люди стали моїм домом, який я втратила у Соледарі через війну, а без дому жити не можна».

     

     

     

    Про враження Яни: «Це був неймовірний рік, він допоміг мені вирости, я дізналась, що можу зробити набагато більше, ніж уявляла. Звичайно, спочатку було страшно — адже все було невідоме, тим більше, що італійською я ще не розмовляла. Я постійно мала підтримку волонтерів та своєї сім'ї, тож знала, що в будь-якій ситуації можу покластись на них. Я почала займатись карате, і навіть здобула жовтий пояс.

    Тепер, після Програми, я планую продовжувати навчання в українському Лінгвістичному університеті. Завдяки програмі я зрозуміла, що саме хочу робити в своєму житті. Також, коли «Інтеркультура» буде мати офіс в Україні, я обов'язково буду волонтеркою, щоб продовжувати обмін культурою між нашою та іншими країнами світу».

     

    Ця ініціатива є набагато більше, ніж Програма обміну, це міст надії у майбутнє, відчутний знак того, як співпраця між закладами освіти може створити конкретні можливості для молоді», - директор офісу Асоціації керівників шкіл Італії Марчелло Беттоні.

     

     
    20 травня 2025 року о 15:00 запрошуємо на День відкритих дверей

    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM. Також чекаємо на вас і в стінах нашого закладу за адресою: вул. Дмитра Дорошенка, 57. Познайомимо вас з освітніми програмами, особливостями вступу у 2025 році. Чекаємо на зустріч з вами!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111
        З Днем вишиванки!
       У цей день бажано примножувати традиції, бути гідними нащадками своєї нації, впевнено крокувати вперед, пам'ятаючи, ким ми є. 
       Вишивана сорочка об'єднує українціів незалежно від віку, місця проживання. Вона промовляє мовою серця, мовою, яка зрозуміла кожному, хто любить Україну.
       Пам'ятаймо, що ми-Українці й зможемо все!  
    Студентки групи ГРС-16   


     
     27 березня 2025 р. о 15:00 запрошуємо на День відкритих дверей
    випускників та випускниць закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, батьків та всіх, кому цікаво.
    Зустріч відбудеться в режимі онлайн на платформі ZOOM.
    - Ви познайомитеся з освітніми програмами нашого закладу!
    - Ви дізнаєтеся про особливості вступу у 2025 році!
    - Ви можете поставити питання, які вас турбують, щодо вступу та отримати на них відповіді!

    Чекаємо на Вас!

    ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78383749758?pwd=52QrHnubVbEWDyC7A8D073XRX0ypfW.1
    Ідентифікатор конференції: 783 8374 9758
    Код доступу: 111
     

       Для студентів 2, 3 та 4 курсів ВСП КФКРГ НУХТ 25 березня була проведена гостьова лекція на тему «Хто такий «Інженер з низькотемпературної техніки»?».

    Лекцію проводив викладач катетри ТЕХТ Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого НУХТ, доцент, кандидат технічних наук,Пилипенко Олексій Юрійович.

      Особливістю лекції було подання інформації про вищу освіту як логічне доповнення до професійної передвищої. Підкреслено переваги кар'єрного шляху фахівців галузі після здобуття вищої освіти.

      Доповідач надав розширені та вичерпні відповіді щодо вступу та умов навчання в Національному університеті харчових технологій на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Він поділився власними враженнями від навчання та викладання в університеті.

       Студенти коледжу, які є здобувачами освіти, виявили тверде бажання продовжити здобуття освіти вже у статусі здобувачів НУХТ на катедрі ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого.

    Виражаємо подяку викладацькому складу катедри ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, НУХТ, за проведення таких цікавих, ґрунтовних та актуальних лекцій.Для студентів 2, 3 та 4 курсів ВСП КФКРГ НУХТ 25 березня була проведена гостьова лекція на тему «Хто такий «Інженер з низькотемпературної техніки»?».

    Лекцію проводив викладач катетри ТЕХТ Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С.Гулого НУХТ, доцент, кандидат технічних наук,Пилипенко Олексій Юрійович.

      Особливістю лекції було подання інформації про вищу освіту як логічне доповнення до професійної передвищої. Підкреслено переваги кар'єрного шляху фахівців галузі після здобуття вищої освіти.

    Доповідач надав розширені та вичерпні відповіді щодо вступу та умов навчання в Національному університеті харчових технологій на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Він поділився власними враженнями від навчання та викладання в університеті.

      Студенти коледжу, які є здобувачами освіти, виявили тверде бажання продовжити здобуття освіти вже у статусі здобувачів НУХТ на катедрі ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого.

    Виражаємо подяку викладацькому складу катедри ТЕХТ, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, НУХТ, за проведення таких цікавих, ґрунтовних та актуальних лекцій.







     

      24 березня поточного року доцент кафедри експертизи харчових продуктів, Богдан Пащенко, провів гостьову лекцію перед збірною аудиторією студентів груп ГРС-12, та ГРС-13,здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, присвячену темі «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу».

     Викладач дисципліни «Управління якістю продукції та готельно- ресторанних послуг» Галина Бугаєва підкреслила актуальність представленої теми. Адже розвинена сенсорна чутливість фахівця може надихати на створення нових, оригінальних страв та напоїв, що відповідають потребам ринку.

      Оволодіння навичками сенсорного аналізу робить випускників більш конкурентоздатними на ринку праці, адже вони володіють важливим інструментом для забезпечення високих стандартів якості в індустрії гостинності.

     

      Сенсорний аналіз відіграє ключову роль у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи, оскільки він:

    • -Навчає розрізняти тонкі нюанси смаку, аромату, текстури та зовнішнього вигляду, що є критично важливим для оцінки якості інгредієнтів та готових страв.
    • -Допомагає студентам навчитися проводити стандартизовану та об'єктивну оцінку сенсорних характеристик, зменшуючи вплив особистих уподобань.
    • -Дає змогу прогнозувати та розуміти, як споживачі сприймають ті чи інші характеристики страв та напоїв, що необхідно для розробки успішного меню та продуктів.
    • -Сприяє формуванню спільної мови для опису сенсорних властивостей, що є важливим для ефективної роботи кухарів, барменів, офіціантів та інших працівників.
    • -Надає інструменти для контролю якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції на всіх етапах виробництва та обслуговування.

     

      Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та органолептичній оцінці якості харчових продуктів, властивості, що можна описати за їх допомогою, сучасні методи сенсорного аналізу за допомогою новітньої комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

      Студенти активно брали участь в обговоренні.

      Таким чином, сенсорний аналіз є фундаментальною дисципліною, яка забезпечує майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи необхідними знаннями та навичками для забезпечення високої якості продукції та послуг, задоволення потреб клієнтів та досягнення успіху в професійній діяльності

     

     


    20 березня 2025р  на базі Київського механіко-технологічного коледжу відбувся конкурс "Кращий за фахом" в якому взяли участь студенти нашого коледжу групи ЕМ-7 Бурченко Максим, який посів ТРЕТЄ місце та Шаповал Артур. 

    14 та 20 березня здобувачі освіти  ВСП "Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ" мали змогу прослухати гостьову лекцію на тему: «Рослинні олії і жири для здорового харчування»

    Лекції проводили:доцент, кандидат технічних наук Бахмач Володимир Олександрович та доцентт, кандидат технічних наук Радзієвська Ірина Геронтіївна
    У заході приймали участь здобувачі освіти спеціальності 181 "Харчові технології"

    Щиро вдячні викладачам кафедри  технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів  за цікаву нову інформацію, стосовно різних видів олії, які виготовляються та використовуються в Україні



     

    18 березня 2025 року був підписаний договір про співпрацю між в.о. директора ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій» Русланом Леусом та головою Ради Директорів фахової передвищої освіти України, директором Київського фахового коледжу електронних приладів Анатолієм Похресником. Договір передбачає співпрацю в напрямку навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну досвідом, стажування i підвищення кваліфікації з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та ïx практичного застосування на виробництві.



     




    НазадВперед
    Template not found: snow1.tpl